Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Kendrick Lamar, Dr Dre, Snoop Dogg, Eminem i Mary J. Blige nastupit će na Superbowlu 2022.

Super Bowl LVI održat će se 13. veljače na stadionu SoFi u Kaliforniji

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 1 October 2021
Kendrick Lamar, Dr Dre, Snoop Dogg, Eminem i Mary J. Blige nastupit će na Superbowlu 2022.

Dr Dre, Kendrick Lamar, Eminem, Mary J. Blige i Snoop Dogg nastupit će u half-time showu Super Bowla LVI. Vijest su objavili Pepsi, Roc Nation i NFL. Za Dr Drea, Snoopa Dogga i Kendricka Lamara, svi rodom iz Los Angelesa, performans će predstavljati i svojevrstan povratak doma jer će se Superbowl održati u Kaliforniji. Ova super grupa zajedno ima 43 Grammyja i imali su čak 22 albuma na prvom mjestu Billboardove ljestvice.

“Prilika da nastupim na Super Bowl Halftime Showu i to u svom dvorištu jedno je od najvećih uzbuđenja u mojoj karijeri”, rekao je Dr Dre u priopćenju. “Zahvalan sam JAY-Z-u, Roc Nationu, NFL-u i Pepsiju, kao i Snoop Doggu, Eminemu, Mary J. Blige i Kendricku Lamaru što su mi se pridružili u nezaboravnom trenutku za kulturu.”

Shawn "JAY-Z" Carter, reper i osnivač Roc Nationa je pak rekao: “Dana 13. veljače 2022. na Super Bowlu LVI u Inglewoodu u Kaliforniji, na novom stadionu SoFi, Dr Dre, glazbeni vizionar iz Comptona, Snoop Dogg, ikona s Long Beacha i Kendrick Lamar, mladi pionir glazbe također iz Comptona, imat će nastup života. Pridružit će im se lirski genij Eminem i bezvremenska kraljica Mary J. Blige. Ovo je Pepsi Super Bowl Halftime Show. Ovo je povijest u nastajanju.”

Ovo je inače prvi Super Bowl koji će se održati u Kaliforniji u ovom stoljeću.

Load the next article
Loading...
Loading...