Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Sve je spremno za drugi ELECTOR

Poznato je i tko sve nastupa na dodjeli

  • Mixmag Adria I Foto: nagradaelector.hr
  • 31 January 2023
Sve je spremno za drugi ELECTOR

Još samo jedan dan nas dijeli do druge dodjele nezavisne glazbene novinarske nagrade ELECTOR! U zagrebačkoj Tvornici kulture u tijeku su posljednje pripreme za slavlje na kojem će novinari eminentnih domaćih medija koji prate elektroničku glazbenu scenu okruniti najbolje izvođače 2022. godine po njihovu sudu.

Publiku i struku na samoj će dodjeli zabavljati nominirani DJ-evi, producenti i izvođači, a organizatori su objavili detalje nastupa. Na drugom ELECTORU za DJ pult će stati Koolade, Ivna Ji, Filip Motovunski, Cortex Thrill, Zakorff, Elena Mikac i Tom Bug, a na after-partyju sve okupljene čeka posebna poslastica. Glazbu će puštati nominirani u kategoriji New (S)elector godine - Elena Mikac, Eloc i Lovro Baletić.

Dodjela će se prenositi uživo putem službenog YouTube kanala nagrade ELECTOR, a moći ćete je pratiti na brojnim domaćim portalima.

Album/kompilacija godine, Remiks godine, New (S)Elector odnosno debitant godine, Event godine, Techno singl/EP godine, House singl/EP godine i Bass singl/EP godine kategorije su u kojima će se dodijeliti statua Electora, a bit će proglašen i DJ godine kojeg je odabrala publika. Ove godine otvorena je nova kategorija nagrade, Electronica singl/EP godine, a tko je briljirao u tom polju saznat ćemo vrlo skoro. Sve nominirane u kategoriji New (S)Elector, HDS ZAMP nagrađuje godišnjom DJ licencom.

Druga dodjela nagrade ELECTOR održat će se 1. veljače 2023. u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Nagradu ELECTOR pokrenuli su DJ sekcija Hrvatske glazbene unije i Hrvatsko Društvo Skladatelja, koproducent je Tvornica Kulture, a organizator Unison – Hrvatski glazbeni savez.

Sve novosti i aktualnosti nagrade pratite na službenoj web stranici https://nagradaelector.hr/ ili na Facebook stranici nagrade ELECTOR.

Load the next article
Loading...
Loading...