Menu
Home Novosti Menu

Esencijalno: THANQ label slavi prvih pet godina djelovanja uz bogato kompilacijsko izdanje

"5 Years Selected" na jednom mjestu okuplja 14 izdanja artista iz čitavog svijeta

  • Mixmag Adria I Foto: Thanq Promo
  • 2 December 2019
Esencijalno: THANQ label slavi prvih pet godina djelovanja uz bogato kompilacijsko izdanje

Prije pet godina cijenjena hrvatska DJ-ica i producentica Marina Karamarko pokrenula je vlastiti label THANQ, kroz koji je do sada objavljen niz izvrsnih i probranih izdanja iz svih dijelova svijeta! Povodom jubilarne obljetnice, objavljena je izvrsna kompilacija "Various Artists: 5 Years Selected", koju vam ovom prigodom predstavljamo kao Esencijalno izdanje!

"Ovom selekcijom smo na jednom mjestu željeli obuhvatiti zvuk labela u posljednjih pet godina. Na neke pjesme smo htjeli ponovno skrenuti pozornost, stoga nismo gledali da li su izdanja objavljena prije šest mjeseci ili pet godina. I dalje odgovaraju zvuku, kvaliteti, žanru i manifestu naše etikete", riječi su kojima iz THANQ labela opisuju ovo izdanje.

Kompilacija na jednom mjestu okuplja ukupno 14 minimal/deep-tech izdanja šarolikih glazbenih imena iz čitavog svijeta; od etabliranih do potpuno novih artista, od kojih svatko ima svoj prepoznatljiv unikatan stil. Tako su se između ostalih na kompilaciji našli radovi artista kao što su Reelow, Rhoowax, Toni Teskera, Aney F., Who & Who, Samuel Jabba...

Izdanje je od 2. prosinca dostupna putem Beatporta, a prema najavama iz THANQ-a, ovo je prvo od brojnih novih izdanja koje možemo očekivati kroz slavljeničku 2020. godinu!

Loading...
Loading...