Menu
Home Novosti Menu

The Sound Of Adria 019: Alexander Kirsch

U novoj epizodi svog podcast serijala 84Bit duo je ugostio novo ime beogradske scene

  • Mixmag Adria I Foto: TSOA Promo
  • 21 December 2019
The Sound Of Adria 019: Alexander Kirsch

84Bit, crnogorski duo s novosadskom adresom nam donosi novu, a ujedno i posljednju ovogodišnju epizodu serijala The Sound Of Adria. I ovom prigodom su pripremili svog rezidentski mix, a u goste 19. po redu epizode pozvali Alexandera Kirscha, beogradskog DJ-a i producenta, a sve možete poslušati u nastavku, na našem Soundcloud kanalu.

Pravog imena Aleksandar Radivojević, ovaj DJ i producent spada u novu generaciju beogradske elektroničke scene. Njegova izdanja su se do sada našla na etiketama kao što su Verbreiten Records, Innocent Music LTD, Baile Musik, Dobar House, te TOZLA, čiji je rezident i član. Zabilježio je nastupe na svim većim festivalima u Srbiji, kao i u većini beogradskih klubova, a sam ističe kako unatoč tome što voli eksperimentirati s odabirom žanrova u svojim setovima, uvijek će se na kraju vratiti svom izvornom zvuku - house i tech-house odabiru.

Kao i svaki put do sada, prvi dio podcasta sastoji se od rezidentskog mixa 84Bit dua, koji su ovom prilikom odabrali čitavu selekciju posložiti od novih PEZNT pjesama koje se nalaze na njihovom nedavno predstavljenom "Paid In Full" debitantskom albumu: "PEZNT je izbacio svoj album prvjenac i nama se toliko svidio da smo odlučili da napravimo mix samo od traka s albuma! Album je nevjerovatno kvalitetan, Tom i Deki su stvarno odradili jako dobar posao i zaslužuju ogroman rispekt. Kako smo mi doživjeli album možete čuti u mixu, a mi znamo da ćete odljepit! U drugom satu čućete mix mladog beogradskog producenta i DJ-a Aleksandra Radivojevića a.k.a Alexander Kirsch, koji nam je skrenuo pažnju svojim skromnim pristupom i istančanim ukusom za mjuzu", otkrivaju 84Bit.

Duo 84Bit čine Jovic Evic (Nikola Jovićević) iz Nikšića i A.P. (Miloš Rakonjac) iz Herceg Novog, s trenutnom adresom u Novom Sadu. Individualno su na regionalnoj sceni prisutni već 17 godina, a glazbu izdaju od 2008. Ovaj zajednički projekt započeli su 2016. godine, a njihova izdanja našla su se na etiketama kao što su Phoenix Music, Good For You Records, Blockhead Records, Safe ltd, Blacksoul Music, LTBH, Deepalma, Mood Funk, Dobar House...a pokrenuli su i vlastiti label 84Bit Music, posvećen izdanjima koja odišu krativnošću.

Mixmag Adria i 84Bit zajedničkim snagama donose ovaj jedinstveni podcast, s ciljem predstavljanja i podržavanja regionalne elektroničke scene!

Tracklist za oba mixa pronađite u nastavku.

Tracklist:

Resident Mix: 84Bit
01. PEZNT - Doin' My Thing (feat. Born I [Re-Tide Remix]) [Blacksoul Music]
02. PEZNT - Deep Down Inside (feat. Divine Essence) [Blacksoul Music]
03. PEZNT - Burek (Man Without a Clue Remix) [Blacksoul Music]
04. PEZNT & James Curd - Japanese Disco (feat. Nah Man [Upgrade Mix]) [Blacksoul Music]
05. PEZNT - Dance On (feat. Andy Roda) [Blacksoul Music]
06. PEZNT - Bad Girls (feat. Masta Ace) [Blacksoul Music]
07. PEZNT - Need You Now (feat. Shyam P) [Blacksoul Music]
08. PEZNT & D.U.S. - Red & Blue (feat. Gregers) [Blacksoul Music]
09. PEZNT & D.U.S. - Be Somebody (feat. Shyam P) [Blacksoul Music]
10. PEZNT - Yours (feat. Born I) [Blacksoul Music]

Guest Mix: Alexander Kirsch
01. Emery Warman - Monumento (Mene Remix)
02. Alexander Kirsch - Monk (Original Mix)
03. Mene - Turtle Mind (Original Mix)
04. Alexander Kirsch - Hell Is ‘Round The Corner (Original Mix)
05. Alexander Kirsch - Bad Habit (Original Mix)
06. Un Padre - Golden Edit
07. Alexander Kirsch - Sneaky (Original Mix)
08. Alexander Kirsch - M’s & Low’s (Original Mix)
09. Mene - Pop Swing (Original Mix)
10. Reco Silu - Fruto Del Sol (Original Mix)
11. Alexander Kirsch - Golden Edit

Loading...
Loading...