Menu
Home Novosti Menu
Eventi

TIME:CODE EXTENDED – Event ispred muzeja vazduhoplovstva Beograd

12-satni festival održat će se 19.6.

  • Jovana Radovanović I Foto: Press
  • 31 May 2021
TIME:CODE EXTENDED – Event ispred muzeja vazduhoplovstva Beograd

Posle godine u kojoj nismo plesali i uživali u omiljenim klupskim ritmovima i DJ-evima, stiže nam dobra vest. Beogradska muzička platforma TIME:CODE 19. juna organizuje veliki TIME:CODE EXTENDED festival ispred Muzeja vazduhoplovstva Srbije. Na muzičkom meniju nalaze se imena kao što su Undercatt, Jelly for the Babies, Jeremy Olander, Mess Salome, Monochromatic, Slobodan Grabovac, Township rebellion, Vanya. Headlineri festivala su Oxia te Giorgia Angiuli, DJ-ica i multinstrumentalistica koja stvara i producira u oblasti pop, techno i house muzike. Često u svojim nastupima koristi i klavir, flautu, saksofon, trubu i druge instrumente. Šta nam sprema za ovaj nastup? Saznaćemo uskoro!

TIME:CODE je muzička platforma koja postoji od 2018. godine i fokusirana je na organizaciju i snimanje koncerata na jedinstvenim lokacijama širom sveta. Njihova priča ima za cilj da spoji te lokacije sa kvalitetnim zvukovima najvećih svetskih DJ-eva.
Više informacija o organizaciji, prošlim i budućim event-ovima na www.thetimcecode.com, kao i na Instagram i Facebook kanalima.

Load the next article
Loading...
Loading...