Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Glazbeni katalog Todda Edwardsa bit će prvi put objavljen digitalno

Defected Records u potpunosti je remasterirao preko 140 njegovih vinyl-only pjesama

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 5 May 2021
Glazbeni katalog Todda Edwardsa bit će prvi put objavljen digitalno

Katalog Todda Edwardsa od 7. svibnja napokon će biti dostupan i digitalno. Preko 140 ranih uradaka ovog američkog producenta u potpunosti je remasterirano kako bi ih ponovno objavio Defected Records.

Pročitajte i ovo: Najbolje vokalne UKG stvari

Edwards je vijest objavio putem svojih društvenih mreža rekavši: “Prošlo je gotovo desetljeće otkako sam vratio glazbeni katalog koji mi je pomogao definirati moju karijeru. Sad je spreman za ponovno izdavanje i vrlo sam sretan što će izaći na Defected Recordsu, savršenoj izdavačkoj kući koja će dijeliti moju glazbu sa starim fanovima i novom publikom.” Katalog će sadržavati “Saved My Life”, jedno od najpoznatijih izdanja Edwardsa, unatoč tome što nikada nije bilo dostupno na streamu.

Pročitajte i ovo: Najbolji UK garage miksevi

Među ostalim izdanjima su i “Dancing For Heaven”, “Can’t You Believe” i “Never Ever Far”. Objavit će se i nikad prije izdani materijali, kao i reizdanja Edwardsovih vinilnih klasika. Izvorno pod utjecajem house glazbe, Edwards je dobio važno mjesto u Velikoj Britaniji zahvaljujući svom pionirskom radu na UK garage sceni. Kasnije je s Daft Punkom radio na dva njihova albuma, “Discovery” i “Random Access Memories”.

Edwards je 30. travnja objavio i potpuno novi singl pod nazivom “My Angel” s Electric Enemyjem.

Load the next article
Loading...
Loading...