Menu
Home Novosti Menu

Esencijalno: Poslušajte "Upside Down", debitantsko izdanje Toma Buga za Sense Traxx

Izdanje je dosegnulo #1 Beatportovog Deep House Hype charta

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 19 August 2019
Esencijalno: Poslušajte "Upside Down", debitantsko izdanje Toma Buga za Sense Traxx

Krajem lipnja, Tom Bug predstavio je "Upside Down" EP, novo izdanje kojim je debitirao na Sense Traxx labelu, a s kojim je ujedno dosegnuo i sam vrh Deep House Hype charta na Beatportu. Groove i atmosfera idealna za setove pri zalasku sunca obilježavaju ovu pjesmu, za čiju vokalnu dionicu je zaslužna kalifornijska pjevačica IDA FLO.

"Simon Shaw iz Sense Traxx labela je vjerovao u ovu pjesmu od kad ju je prvi put čuo, i definitivno je bio u pravu. Kad sam dovršio instrumental, znao sam da imam super "matricu" za jednu lijepu vokalnu deep house stvar, pa sam odmah kontaktirao IDU FLO koju sam upoznao u Amstedamu prošle godine. Ona je iz prve dostavila točno to što mi je trebalo, a Simon je to prepoznao", otkriva nam Bug priču o pjesmi i suradnji.

Uz originalnu verziju, EP izdanje donosi i upbeat remix s primjesom jackin' i acid housea, za koji je zaslužan Ruff Stuff te remix Richarda Earnshawa, legende soulful i deep house glazbe. O toj suradnji, Bug nam je rekao: "Richard Earnshaw čuo je pjesmu na Ibizi prije nego je izašla i s obzirom da mu se svidjela, ponuđeno mu je da napravi remix, na što je i pristao i pomogao nam ju dovesti na prvo mjesto Deep House Hype charta na Beatportu. Oni koji me osobno poznaju, pogotovo od mojih početaka, znaju kolika mi je čast imat remix Richarda".

Već gotovo 3 tjedna izdanje se nalazi na #1 poziciji spomenutog Beatportovog charta, a na istoj platformi nalazi se i u Top 20 Deep House Top 100 charta. Čitav EP možete kupiti ovdje.

Loading...
Loading...