Menu
Home Novosti Menu
Premieres

Premijera: Tom Laws ima EP izdanje koje je 'epski komad techno ravea'

Poslušajte naslovnu pjesmu EP-a koji je objavljen za label Alana Fitzpatricka

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 22 July 2019
Premijera: Tom Laws ima EP izdanje koje je 'epski komad techno ravea'

Naš nedavni sugovornik, DJ i producent Alan Fitzpatrick, hrabro korača i u diskografskim vodama. Prije tri godine pokrenuo je svoj label We Are The Brave, s kojim objavljuje isključivo glazbu izvođača u koje on i njegov tim iznimno vjeruju.

Jedno od takvih imena je britanski techno producent Tom Laws, koji će ovog petka, 26. srpnja objaviti EP izdanje "Get So High", s kojeg premijerno predstavljamo naslovnu pjesmu, eksplozivnog kicka i razigranog perkusivnog ritma! Uz to, krase je i zarazni synth riff, uz dodatak soulful house melodije, koja je kombinacija piano i vokalne dionice.

EP "Get So High" sadržavat će ukupno tri pjesme - uz naslovnu, tu su i "Higher" te "Feel You", a izdanje će službeno biti objavljeno 26. srpnja te je već sada dostupno za Beatport pre-order.

"Podržavam Toma već godinama, i presretan sam što smo konačno zakucali objavu ovog njegovog izdanja! Smatram da je ovo epski komad techno ravea. Sve tri pjesme sviram diljem svijeta i mogu reći da - uništavaju plesni podij!", ponosno je izjavio Fitzpatrick.

Za daljnje čitanje preporučamo:
Intervju - Alan Fitzpatrick: "Obožavam hrvatsku vibru"

Load the next article
Loading...
Loading...