Menu
Home Novosti Menu
Eventi

U srijedu kreće drugi Wake The Lake festival

Festival se održava od 04. do 08. kolovoza na Lokvarskom jezeru u Gorskom kotaru

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 2 August 2021
U srijedu kreće drugi Wake The Lake festival

Drugi Wake The Lake festival održat će se, od 4. do 8. kolovoza, na jedinstvenoj lokaciji Lokvarskog jezera, u Gorskom kotaru. Kompletan line-up broji 45 house i techno DJ-a, među kojima se ističu svjetski renomirana imena kao što su Roman Flügel, Steve Bug, Gerd Janson, Bradley Zero, Dr. Rubinstein, La Fleur, Cinthie i mnogi drugi.

Glazbeni program Wake The Lake festivala nalazi se i niz hrvatskih i regionalnih imena: Petar Dundov, Ana Antonova, Andrea Ljekaj, Antonio Zuza, Boo Dale, Borut Cvajner, Dejan Milićević, Felver, Filip Motovunski, Funk Guru, Hibou, Laseech, Marina Karamarko, Marin Biočić, Pepi Jogarde, Pips, Sessiondigger, Tom Bug, Yesh i dr.

Wake The Lake uključuje i 6 boat partyja koji će dva puta dnevno ploviti Lokvarskim jezerom te Jamm Session, u organizaciji skupine muzičara AC ton Music Collective i još niz radionica, mini seminara i dnevnih aktivnosti. Na lokaciji festivala postavljena su i dva kampa – kamp pod atraktivnom 70 metarskom branom prekrasnog Lokvarskog jezera, te VIP kamp u šumi. Posjetiteljima će na raspolaganju biti i shuttle prijevoz na oblližnjim relacijama.

Festival se održava u skladu sa zakonom i epidemiološkim mjerama prema kojima je ulaz dozvoljen s digitalnom COVID potvrdom, odnosno osobama koje su primile barem jednu dozu cjepiva protiv COVID-19, osobama koje su preboljele COVID ili imaju negativan PCR ili antigenski test. Na samoj lokaciji festivala organizatori su osigurali medicinsko osoblje koje će posjetiteljima napraviti brzi antigenski test na licu mjesta koji vrijedi 48 sati, za slučaj da to nisu učinili ranije. U slučaju da dođe do otkazivanja festivala, svim posjetiteljima refundirat će se novac za kupljene ulaznice.

Ulaznice za Wake The Lake su dostupne su putem Entrio sustava, a od nedavno dostupne su i dnevne ulaznice. Na Instagram profilu Mixmag Adrije vam dijelimo 2 festivalske ulaznice...

Load the next article
Loading...
Loading...