Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Umek & Tomo in der Mühlen: LIVE from Steel

Live Stream donosimo na našim kanalima u srijedu, 23. lipnja s početkom u 20 sati

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 19 June 2021
Umek & Tomo in der Mühlen: LIVE from Steel

Ovu srijedu, 23. lipnja, s početkom u 20h, donosimo live stream DJ nastupa Umeka i Tome in der Mühlena. Dvojac će nastupati u rovinjskom klubu Steel a stream će se moći pratiti na Mixmag FB pageu i YouTube kanalu.
Umek & Tomo in der Mühlen: LIVE from Steel donijet će nam dašak klupske atmosfere koju, zbog ograničenja uslijed koronavirusa, nemamo baš priliku osjetiti.

Umek je ove i prošle godine naprosto poharao chartse Beatporta i nametnuo se kao jedan od najprodavanijh DJa na Beatportu. Korona pauzu iskoristio je za NFT, online predavanja, a najavu nastavka svojih DJ nastupa otvorit će ovim ljetnim streamom iz poznatog rovinjskog kluba Steel. Već je prošle godine trebao nastupati u klubu Steel ali je to, na žalost, odgođeno iz poznatih razloga ali zato će se u njegovom nastupu moći uživati već ovog ljeta, tijekom kolovoza. Kako poručuju iz Steela, Umekov povratak u klub posveta je toj istarskoj prijestolnici klupske elektro scene, koja pretendira da se svrsta rame uz rame s najboljim klubovima u Europi, a čemu u prilog govori izniman kreativni program kao i same akustične performanse kluba i kraljevski Void razglas.

Uz Umeka će nastupiti i Tomo in der Muhlen, ovaj put u izdanju s Ableton Live remixima techno stvari, obojenih motivima iz horor filmova, kao i poznatim beatovima Kraftwerka. Tomo je inače, kako sam kaže, duboko odlutao u sfere modularnih syntova i underground soundova i beatova, koje se često može čuti u zagrebačkom Depou pa će kao plod tog njegovog lutanja, za label Tea Haroude, uskoro izaći njegov opus modularnih techno traka, pod nazivom Vitriol. Sam Tomo kaže kako nije siguran što je štetnije za mozak - modularni synt ili haluciogene droge.

Load the next article
Loading...
Loading...