Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Valamar na Hvaru lansirao novi brand uz nastupe Bena Böhmera i Phil&Dereka

Međunarodne zvijezde house i elektroničke glazbe nastupile su u 
HVAR [PLACESHOTEL] u Starom Gradu

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 7 September 2021
Valamar na Hvaru lansirao novi brand uz nastupe Bena Böhmera i Phil&Dereka

Ben Böhmer i Phil&Derek rasplesali su okupljene prošlog vikenda na ekskluzivnom ljetnom partyju MAGICO DISCO na Hvaru. Naime, najveća hrvatska turistička kompanija Valamar Riviera prošlog je vikenda u Starom Gradu na Hvaru spomenutim partyjem proslavila lansiranje novog brenda [PLACES] by Valamar. Usmjeren na mlađu generaciju, [PLACES] by Valamar je koncept za modernog putnika koji posebno vrednuje jedinstvena iskustva, opuštenu zabavu i susrete s ljudima sličnih afiniteta, prirodne namirnice i jela te očuvanje prirode i ekološku održivost.

Povodom predstavljanja koncepta, MAGICO DISCO, zabavni program namijenjen gostima hotela, doveo je na Hvar svjetska imena poput berlinskog producenta Bena Böhmera i DJ dua Phila & Dereka koji stoje iza planetarno popularnih Cercle live-streamova nekih od najvećih svjetskih DJ-a na zadivljujućim lokacijama diljem planeta. Glazbenici su nastupili na atraktivnoj pozornici uz bazen; gosti, među kojima je bilo i poznatih lica, mogli su uživati u vrhunskom house zvuku i opuštenom ljetnom partyju a neki su čak završili i na noćnom kupanju u bazenu.

Phil&Derek već su bili na jadranskoj obali a večer prije nastupali su u Dubrovniku. Njihova Cercle platforma svjetski je poznata, na njoj svoje live streamove imaju najveće zvijede elktroničke glazbe. Među njima je svakako i Ben Böhmer čiji je nastup na Cercle streamu, inače u cijelosti snimljenom iz balona na vrući zrak iznad doline balona u turskoj regiji Kapadokiji, postao jedan od najuspješnijih streamova s više od 10 milijuna pregleda u prvih šest mjeseci. Ben je rado izdvojio vrijeme iz svog prepunog rasporeda da bi došao na Hvar - već je jutro iza nastupa letio na drugi nastup. Svoj je nastup otvorio upravo sa stvarima koje je puštao na streamu u balonu, a pustio je i svoja dva nova singla kojima najavljuje novi album. Uzvanicima je priuštio zvanredno putovanje kroz prostor i vrijeme, gdje se njegov nepogrešiv melodični zvuk sudara s dubokim i mekim ritmovima stvarajući “out of this world” doživljaj. Osim njih na partyju sezone nastupili su i Marc Grabber, Yakka te DANCElecticPHILIPE.

Više o [PLACES] by Valamar brendu, kao i o samom HVAR [PLACESHOTEL] može se vidjeti OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...