Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Verknipt Croatia Holiday Festival najavio prve izvođače za sljedeće izdanje

Održat će se od 29. lipnja do 3. srpnja 2025. na plaži Zrće u Novalji na otoku Pagu

  • Mixmag Adria/rachelecclestonephotography
  • 17 October 2024
Verknipt Croatia Holiday Festival najavio prve izvođače za sljedeće izdanje

Nakon uspješne ovogodišnje premijere, novo izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala održat će se od 29. lipnja do 3. srpnja 2025. na plaži Zrće u Novalji na otoku Pagu. Iz festivala najavljuju i prve izvođače koji će nastupiti na njihovom drugom izdanju u Hrvatskoj. Lineup sadrži energične predvodnike futurističkog hard techno zvuka; od talentiranih mladih zvijezda do popularnih imena i ljubitelja old-school zvuka, industriala i trancea koje kombiniraju u svojim hipnotičkim setovima.

Listu predvode: 6EJOU, ALIGNMENT, ANXHELA, BASSWELL, CALLUSH, CARV, JAZZY, KLOFAMA, MIKA HEGGEMANN, NOVAH, SHLØMO, i TRANCEMASTER KRAUSE. Organizatori najavljuju da uskoro stiže još veći i jači line-up te noviteti u produkcijskom i iskustvenom dijelu za publiku.

Early bird ulaznice trenutno su u prodaji po cijeni od €89 za posjetitelje iz regije. Ovaj promotivni kontingent vrijedi do rasprodaje zaliha te uključuje i dnevne pool partije tijekom svih pet dana trajanja festivala. Osim standardnih, dostupne su i regionale premium ulaznice po cijeni od €124, ali i ulaznice koje uključuju i smještaj na Pagu.

Za više informacija o paketima i ulaznicama posjetite službenu web stranicu festivala.

Load the next article
Loading...
Loading...