Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Vinyl Gore - internetski trend gdje ekipa dijeli fotografije razbijenih ploča

Jeste li ikad naručili ploču i poštar vam je dostavio u komadićima? Ili ste možda svoj vinil predugo ostavili pored radijatora? To je Vinyl Gore...

  • Mixmag/Mixmag
  • 23 March 2021
Vinyl Gore - internetski trend gdje ekipa dijeli fotografije razbijenih ploča

Vinyl Gore novi je internetski trend gdje ljudi dijele fotografije i video snimke razbijenih ploča. Ova zajednica okupljena oko zajedničkih muka po vinilu smjestila se u Vinyl Gore subredditu gdje se objavljuju priče o razvaljenim, rastopljenim i razbijenim pločama i komentiraju s puno humora i poraznih Discogsovih ocjena.

Jeste li ikad naručili ploču koja je stigla poštom - razbijena? Ili ste svoj vinil predugo ostavili pored radijatora? To je Vinyl Gore i brojne ranjene duše koje su već sve to prošle ovdje su da vam pomognu. Ipak je reddit idealno mjesto za okupljanje zajednice koja razumije razočaranje ozbiljno oštećene ploče.

Subreddit nije za one koji imaju slabo srce zbog količine razbijenog vinila na ekranu.

Ali, pomoći će vam kroz ta mračna vremena jer postoji mnoštvo savjeta o tome kako postupati s uništenim Discogs narudžbama, tu su i utješne poruke kolekcionara koji razumiju kakav je osjećaj raspakirati paket i unutra prinaći tisuću komada umjesto samo jednog i - kad vam je već dosta svega - vam serviraju jadni internetski humor, s ljubavlju.

Zapamtite - to se događa i najboljima od nas!

Load the next article
Loading...
Loading...