Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Ekipa We Love Sounda najavila četvrto izdanje festivala, predstavili i suradnju s Halom

Open air festival vraća se na Jarun a uoči rujanskog izdanja, od lipnja će jednom mjesečno održavati glazbena događanja u novom zagrebačkom prostoru

  • Mixmag Adria I Foto: Dino Ninković/press
  • 14 June 2021
Ekipa We Love Sounda najavila četvrto izdanje festivala, predstavili i suradnju s Halom

Nakon više od godinu dana We Love Sound open air festival, jedan od najljepših hrvatskih festivala elektroničke glazbe, vraća se na zagrebački Jarun. Četvrto izdanje održat će se trećeg vikenda u rujnu, točnije 18.9., uz podršku Grada Zagreba i Turističke zajednice.

“Ovogodišnji festival bit će po mnogočemu poseban. Imat ćemo dvije pozornice, puno više izvođača, odličan line up i vrhunsku produkciju što će zasigurno razveseliti i privući staru ali i brojnu novu publiku. Četvrto izdanje festivala zbog epidemioloških mjera nažalost nismo mogli održati u lipnju stoga smo ga prebacili na treći vikend rujna te vjerujemo da će to biti vrhunski događaj koji će Zagreb imati nakon dugo vremena”, istaknuo je organizator festivala Dalibor Oliver Zjačić te dodao: “Festival promoviramo i u inozemstvu stoga očekujemo goste iz brojnih zemalja te samim time Zagreb postavljamo visoko na ljestvicu najpoželjnijih vikend destinacija.”

Na We Love Soundu proteklih su godina nastupile vodeće zvijezde elektroničke glazbe kao što su The Martinez Brothers, Ricardo Villalobos, Sonja Moonear, Seth Troxler te mnogi drugi. Festival je privukao brojne posjetitelje iz europskih zemalja, a nezaboravnu atmosferu i doživljaj prenijeli su europski i regionalni mediji. Iz godine u godinu interes za Festival postaje sve veći te samim time polako ali sigurno u Zagrebu stvara tradiciju vikend turizma uz glazbenu avanturu za pamćenje.

“Jako se veselim We Love Soundu i konačnom početku glazbenih događanja. Želim razveseliti i rasplesati ljude. Vrijeme pandemije iskoristio sam za rad na sebi te na nekim novim projektima, a sada se veselim ponovnim druženjima i povratku normalnog života.”- izjavio je hrvatski DJ Andrea Ljekaj koji na festivalu nastupa od prve godine.

Andrea Ljekaj

Na predstavljanju ovogodišnjeg Festivala ujedno je predstavljena i suradnja s Halom - novim zagrebačkim prostorom za događanja u kojem će se od lipnja do rujna jednom mjesečno održavati glazbena događanja ususret We Love Soundu.

“Prostor je koncipiran u dva dijela, unutarnji i vanjski. Unutarnji dio trenutno je u fazi obnove dok smo u vanjski dio na otprilike 3500 kvadratnih metara pripremili za odličan program s velikom i malom pozornicom, gastro ponudom, pićem i vrhunskom glazbom. U narednom razdoblju očekuje nas odličan i bogat koncertni program u kojem ćemo zajedno uživati.” – istaknuo je predstavnik Hale Zvonimir Lugarić te zaključio: “Sretni smo što će HALA narednih mjeseci ugostiti We Love Sound glazbena događanja i sigurni smo da će ovo biti jako dobra i kvalitetna suradnja."

Sve informacije o We Love Sound open air festivalu možete pronaći na www.we-love-sound.com

Load the next article
Loading...
Loading...