Menu
Home Novosti Menu

Kreće nova sezona Contrast Radio emisije

Četvrtu sezonu zaredom, Yesh preuzima petak uvečer u eteru zagrebačke 101-ice

  • Mixmag Adria
  • 4 October 2019
Kreće nova sezona Contrast Radio emisije

Nakon ljetne pauze i zasluženog odmora, Yesh je napunio baterije za novu sezonu svoje zamjećene Contrast Radio emisije, koju i dalje slušamo petkom uvečer, u eteru zagrebačkog Radija 101. Zajedničku suradnju nastavljamo i u novoj sezoni te svakog petka u sklopu emisije predstavljamo naš "Pick of the Week".

"Ova emisija duhovne glazbe večeras ulazi u svoju 4. sezonu te 110. izdanje bez velike pompe i gostiju no svejedno neće falit fine friške mjuze i niš manje finih bespla upada za prilično sexy evente koji su nam pred vratima!", riječi su kojima Yesh najavljuje početak sezone i jubilarnu 110. emisiju, a kao naš prvi POTW nove sezone predstavit ćemo singl "Burn" kojim su PEZNT i Alaia & Gallo dosegnuli zamjećene pozicije Traxsource chartova.

Contrast Radio emisija je posvećena klupskoj glazbi te se emitira petkom u terminu od 21-00h na Radiju 101. Uređuje je i vodi DJ Yesh koji iza sebe ima više od 15 godina iskustva u ulozi DJ-a, ali i organizatora klupskih evenata te osam godina radijskog iskustva.

Sve snimke prošlih emisija te Contrast Radio Exclusive Mixeve poslušajte na SoundCloudu.

Loading...
Loading...