Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Gorillaz najavili nadolazeći album ‘Cracker Island’ s novim singlom s Tame Impalom

Album će imati 11 pjesama a trebao bi biti objavljen sljedeće veljače

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 2 September 2022
Gorillaz najavili nadolazeći album ‘Cracker Island’ s novim singlom s Tame Impalom

Gorillaz se vraćaju sa svojim osmim studijskim albumom, 'Cracker Island', koji bi trebao biti objavljen u veljači 2023. Novi album prvi je nakon onog iz 2020., 'Song Machine, Season One: Strange Timez', a imat će 11 pjesama. O objavi osmog studijskog albuma šuška se još od lipnja nakon što su objavili istoimenu pjesmu s Thundercatom.

Pročitajte i ovo: 'Mi postojimo!' Kako je virtualni bend Gorillaz vratio u život industriju live glazbe

“‘Cracker Island’”, objašnjava gitarist benda, Noodle, “zvuk je promjene i refren kolektiva”. Na albumu bi trebali gostovati Bad Bunny i Stevie Nicks iz Fleetwood Maca. Kako bi proslavili izlazak novog albuma - koji se očekuje 24. veljače 2023. via Warner/Parlophone - Gorillaz su upravo objavili potpuno novu pjesmu na kojoj gostuju Tame Impala i Bootie Brown pod nazivom “New Gold”.

Gorillaz su u kolovozu krenuli na svjetsku turneju koja pokriva Europu, Sjevernu Ameriku i Australiju. Grupa bi trebala nastupiti u Kanadi sredinom rujna, dok se njihova američka turneja nastavlja do listopada. “Kada dođe obračun, moraš biti spreman zakoračiti kroz prolaz. 'Cracker Island ima ulazne kodove', rekao je Russel Hobbs iz grupe. 2D je dodao: “Put do 'Cracker Islanda' nije lako pronaći 'jer je pod vodom. Posvećeni tonovi 'Cracker Islanda' pratit će naše zajedničko uzdizanje u novu dimenziju! PRIDRUŽI NAM SE,” nagovijestio je basist Murdoc Niccals.

Novu pjesmu Gorillaza, Tame Impale i Bootie Browna, 'New Gold' poslušajte OVDJE. Za novi album se predbilježite OVDJE a popis pjesama provjerite u nastavku.

1. Cracker Island ft. Thundercat
2. Oil ft. Stevie Nicks
3. The Tired Influencer
4. Tarantula
5. Silent Running ft. Adeleye Omotayo
6. New Gold ft. Tame Impala & Bootie Brown
7. Baby Queen
8. Tormenta ft. Bad Bunny
9. Skinny Ape
10. Possession Island ft. Beck

Load the next article
Loading...
Loading...