Menu
Home Novosti Menu
Tech

Apple predstavio nove naglavne AirPods Max slušalice

Obećavaju Hi-Fi sound

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 10 December 2020

Apple je predstavio svoje nove slušalice, AirPods Max.
Bežične slušalice su naglavna verzija Appleovih AirPodsa, a u prodaji će biti od 15. prosinca.
Jedna od ključnih značajki AirPods Max uključuje prilagodljivi EQ koji se koristi za prilagođavanje zvuka i oblika ušnih jastuka mjerenjem zvučnog signala koji čuje korisnik te podešavanjem niskih i srednjih frekvencija u 'real timeu'.
I lijeva i desna slušalica opremljene su s tri vanjska mikrofona za otkrivanje vanjske buke (postoji i tipka za poništenje buke), dok se unutar svake čašice nalazi po jedan mikrofon.
Ostale značajke uključuju Transparency Mode - što znači da korisnici mogu istovremeno slušati glazbu i vanjsku buku - i Spatial Audio, koji omogućuje impresivno iskustvo slušanja nalik kazalištu za audio snimljen u 5.1, 7.1 i Dolby Atmos. Tu je i automatsko prebacivanje što znači da korisnici mogu lako mijenjati upotrebu iPhonea, iPada i Maca.
Cijena je velika, od 549 funti, što znači da će kod nas stajati oko 5500 kn. Dostupne su u pet boja (svemirsko siva, srebrna, nebesko plava, zelena i ružičasta), baterija traje do 20, a isporučuju se s pametnim kućištem koje omogućuje malu potrošnje kada se ne koriste.

Više informacija nađite ovdje a u nastavku pogledajte video o Apple AirPods Max slušalicama.

Next Page
Loading...
Loading...