Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Astralis 360° - najdugovječniji zagrebački klupski projekt u novom ruhu

Astralis je 16. studenog doslovno izvrnuo klub Boogaloo Zagreb

  • Mixmag Adria/ Foto: Damir Ludvig
  • 19 November 2019

Umjesto uobičajene lokacije na pozornici poznatog kluba Boogaloo Zagreb, Astralis rezidenti DJ Go Cut i Damir Ludvig, postavili su DJ pult gotovo na sredini plesnog podija i stvorili prisnu atmosferu s publikom.

“Željeli smo prekinuti tradiciju koncertnog formata u kojem je publika distancirana od nedodirljivih umjetnika, već tulumariti s nacijom partijanera, kojoj i sami pripadamo!”, izjavio je DJ Go Cut.

Program je otvorio livanjski producent Mateo Čondrić - KAANE, rezident kluba 585. KAANE je tijekom godine objavio uspješnicu Human Nature koja ga je plasirala na listu bestselera kataloga britanske etikete Suah Records, locirane u rodnom gradu grupe The Beatles, Liverpoolu.

"Ideja mi je bila izvesti što više vlastitih autorskih radova, te singlova koji će oscilirati od laganijeg tempa do žestokih ritmova", naglasio je KAANE.

Nakon talentiranog Livanjca, atmosferu je raspalio Damir Ludvig, a fuzijom underground himni koje su kombinirale progressive house, melodic techno i acid produkciju, stvorio je osjećaj jedinstva među posjetiteljima različitih dobnih skupina i modnih stilova.“Volim prošarati klupskim stilovima, predstaviti najnovija izdanja, ali i pustiti i pokoji klasik!”, tvrdi Ludvig, koji 22. studenoga svira u sklopu programa All Stars Legends na dvadesetoj godišnjici festivala Future Sound Of Zagreb.

Oko tri ujutro DJ Go Cut je odradio energični nastup koji je klupsku večer doveo do usijanja.

“Damir i ja uvijek težimo tome da Astralis ima konceptualni uvod, razradu, kulminaciju i dostojanstveni završetak”, objasnio je DJ Go Cut i dodao:

“Ovaj put je mene zapalo da napravim špicu i odradio sam to s posebnim guštom!”

Minhenski DJ Yaniv Tal, osnivač / CEO izdavačke kuće Plattenbank Records, label menadžer Lost & Found, jednog od najvećih nakladnika progressive house scene, utemeljitelj distribucije Cosmophilia, A&R brojnih uspješnih etiketa specijaliziranih za suvremenu elektroničku produkciju, nastupio je kao poseban gost za kraj klupske večeri Astralis u klubu Boogaloo Zagreb. Tal je održao euforičnu atmosferu do ranih jutarnjih sati, a nakon prvog produženja nastupa, skandiranje publike izmamilo ga je na još dva bisa.

“Uvijek rado nastupam pred zagrebačkom publikom, a posebno mi je drago da su ljudi objeručke prihvatili svaki dio mog seta!”, izjavio je Yaniv koji redovito gostuje u Hrvatskoj još od 1999.

Load the next article
Loading...
Loading...