Search Menu
Home Novosti Menu
Podcast

Exclusive Mix: Chipi

"Ovaj mix predstavlja moj 'yearbook' izdanja koja su bila highlight u ovoj godini"

  • Mixmag Adria I Foto: Chipi Press
  • 19 December 2019

Techno pionir iz Tuzle - Chipi, pravog imena Selmir, zaslužan je za gromoglasnu selekciju posljednje epizode našeg ovogodišnjem Exclusive Mix serijala. Iza njega je uspješna godina ispunjena izvrsnim izdanjima za svjetske etikete kao što su Suara, C-Electronics LTD, Codex Recordings...

"Ovaj mix predstavlja moj 'yearbook' izdanja koja su bila highlight u ovoj godini. Od ukupno 13 stvari koje sačinjava ovaj mix, 8 je neizdatih, za koje se čeka potvrda za release u 2020., a koje su u "road testing" fazi kod nekoliko vlasnika renomiranih etiketa", otkriva nam Chipi o svom mixu koji možete pronaći u nastavku, na našem Soundcloud kanalu.

Godina pri kraju za Chipija je bila iznimna i prepuna interesantnih izdanja koja su zauzela i vodeća mjesta na raznim chartovima; tako je u tri navrata bio na #1 našeg mjesečnog regionalnog techno charta, objavio je devet izdanja od čega su tri predstavljena na Suari, "pojavio" se na BBC Radio 1 u režiji Charlotte De Witte, a u svojim setovima njegova izdanja su uvrstila imena kao što su Amelie Lens, Richie Hawtin, Coyu, Danny Howard, Luca Agnelli, Fatima Hajji...Već je i sam istaknuo kako Exclusive Mix sadrži nekolicinu neobjavljenih izdanja, stoga poslušajte što nam Chipi sprema i u 2020. godini!

Chipi Exclusive Mix Tracklist:

001 Chipi - ID
002 Chipi - ID
003 Chipi - Do you want me [Suara]
004 Chipi - ID
005 Chipi - ID
006 Chipi - ID
007 Chipi - Boarding Flight [Suara]
008 Chipi - ID
009 Chipi - Loophole [CELTD]
010 Chipi - ID
011 Chipi - Flashback[Suara]
012 Chipi - ID
013 Chipi - Ominous [CELTD]


Next Page
Loading...
Loading...