Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Cortex Thrill otvorili novi studio i najavljuju vinil “3.0”

Osim toga, nominirani su i u kategoriji najboljeg albuma plesne suvremene elektroničke glazbe

  • Mixmag Adria I Foto: Ana Grizilo (naslovna fotografija) i press
  • 17 February 2021

Cortex Thrill otvorili su novi studio Endurance (Cortex Lab) u novoj postavi grupe koju čine dvojac Ivo T. Montina i Robert Grizilo. Sven Gleđa više nije dio projekta zbog manjka vremena i zahtjevnog studijskog rada na domaćim komercijalnim projektima. S druge strane Robert Grizilo je od samih početaka u grupi i prvi demo uraci su bili rađeni u ovoj, takoreći novoj-staroj postavi.

Novi moderni studio Endurance - Cortex Lab

“Produkcija se radi u profesionalnom programu Cubase 10 Pro i konzoli Multi touch RAVEN “Core Station Desk” by SLATE Technology, UAD i SLATE fx enginom i VST instrumentima od Reasona, Sylentha, Nexusa pa sve do Kontrol komplete i Arturia Analog Laba. Produkcija je isključivo “IN BOX” što ne umanjuje njezinu kvalitetu u današnje vrijeme, a pogotovo ako to radi netko tko ima iskustva”, kažu dečki i ističu kako se studio isključivo bazira za mastering i miks, remiks i miksanje DJ setova, te produkciju za sve vrste elektroničke glazbe, a uglavnom progressive housea, trancea te house i electro sounda.

"Ovako će izgledati sampler vinil CT - 3.0 koji izlazi na proljeće", kažu dečki

“Isto tako čeka se vinil albuma Cortex Thrill – “3.0” koji će biti objavljen za Bonzai Progressive na proljeće dok se album u digitalnom obliku može naći i kupiti OVDJE, napominju Ivo i Robert koji su i u nominaciji za ovogodišnju nagradu Ambasador u kategoriji “Najbolji album plesne / suvremene elektroničke glazbe”.

Prva dva singla Cortex Thrilla izdanih za Bonzai Records

Iza Cortex Thrilla je 30 godina rada, a 26 godina od prvih singlova "intro" i "Duction" izdanih za Bonzai Records početkom 90tih...

Load the next article
Loading...
Loading...