Menu
Home Novosti Menu
Podcast

Exclusive Mix: Laseech

Listopadski Exclusive Mix potpisuje mladi istarski DJ i glazbenik Laseech

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 20 October 2020

Povodom gostovanja u našem podcast serijalu Exclusive Mix, kratko smo i popričali s Andrejem Lasićem, poznatijim pod pseudonimom Laseech koji gradi vrlo uspješnu karijeru iz malog mjesta Štinjana pored Pule, poznatog ponajviše po glazbenim festivalima, tijekom prošle dekade..

M: Andrej, kako život u 2020. (po pitanju glazbe i novih izdanja)?

Početak je bio super. Izdao sam EP ''More Than Friends'' za Lumberjacks In Hell koji je došao do broja 1 najprodavanijih house ploča na juno.co.uk. Nakon toga sam izdao ploču ''Deserve Your Love'' za Sound Exhibitions te potom i za domaći Dobar House. Do kraja godine imam zakazan i single za Get Physical te još jedan EP za Lumberjacks In Hell.

M: Ne možemo ne spomenuti utjecaj pandemije na scenu, a s obzirom i da si član kolektiva Music After Dinner, kakvi su vam planovi za jesen/zimu?

Kako je u Istri epidemiološka slika jako dobra, nadamo se da će tako i ostati te da će se mjere pomalo ublažiti. Music After Dinner ima u planu jedan ekskluzivni event na jednoj zanimljivoj lokaciji koja nije namjenjenje za partyje - koncept event sličan onom ispred Augostovog hrama u Puli koji se održavao proteklih godina. Nadam se da ćemo ga uspjeti realizirati, a u dogovoru smo i sa novootvorenim klubom Manual iz Rijeke koji otvara nove mogućnosti za rezidenciju.

M: Budući da dolaziš iz Štinjana koji je 10 godina bio mjesto zbivanja dva mega festivala, Outlooka i Dimensionsa, kako je izgledalo prvo ljeto bez tih događaja? Kako si općenito doživio odlazak festivala, kao DJ i glazbenik, ali i kao netko tko je živio u susjedstvu?

Kako smo cijelo ljeto manje-više proveli bez evenata, ne održavanje festivala je svakako bila tocka na i. Glazbenicima, DJ-ima i publici to došlo kao jedna od najgorih vijesti. Bila je to vrlo značajna stvar za našu sredinu, ali s obzirom na situaciju s COVID-om, mislim da svi skupa još nismo ni svjesni da više nema festivala i da će tek iduće godine početi prava tuga i nostalgija...

Uživajte u Laseechevom Exclusive Mixu na našem SoundCloud kanalu...

Tracklista:

Tracklist:
1. Project X - Song For Patrice [2000Black]
2. Twice & Volcov - Pezzate A1 [Pezzate]
3. Johnny Hammond - Con Conquistadores Chocolates (Part 1) [High Fashion Music]
4. Ivan Conti - Katmandu (Eddy Ramich feat. Jan Kincl & Regis Kattie Remix) [Far Out]
5. 2000Black - Plastic Jam [Rush Hour]
6. Patrice Scott - Ghost Ego (Patrice Scott’S Interpretation) [Sistrum Recordings]
7. Alex Attias & Luman Child - What Do We Do [Visions Recordings]
8. Reekee - Let It Make [Visions Recordings]
9. Bellaire & Georges - Thin [AOC Records]
10. Boo Williams - Saving Time [House Of Underground]
11. Ron Hardy - Snakecharmer (Snake Dub9) [Ron Hardy Edits]
12. Prince - Chelsea Rodgers [NPG Records]
13. Laseech feat. Morris Revy - Deserve Your Love [Sound Exhibitions Records]

Next Page
Loading...
Loading...