Search Menu
Home Novosti Menu
Podcast

Magico Disco podcast episode #1 - Marc Grabber

Mixmag Adria predstavlja Magico Disco podcast kojeg uređuje DJ i producent Marc Grabber

  • Mixmag Adria I Foto: Željko Stevanić
  • 31 January 2020

Magico Disco novi je projekt glazbenog producenta i dj-a Marca Grabbera i Mixmag Adrie, a osnovna mu je ideja razvoj i popularizaciju kulture intimnog clubbinga kroz mjesečne podcaste, organizaciju klupskih večeri te, u bliskoj budućnosti, pokretanje diskografske etikete.

Ideja je proizašla upravo iz manjih klupskih večeri za bliske prijatelje i nove oblike druženja uz glazbu, u nesvakidašnje atraktivnom porečkom lokalu Corner Le Mat...

Marc Grabber, Zoran Budija, Dražen Dobrila i Dean Cvek, pokretači su tih događanja koji su postali sinonim za odličnu atmosferu i nezaboravni tanac koji je postao plodno tlo za kreiranje nečeg konstantnog i vrlo kvalitetnog.

Magico Disco objedinjuje brojne različite vrste plesne glazbe, uz okosnicu nu disca, disca, deep housea, electra te nezaboravnih evergreena raznih glazbenih žanrova. Ambicija je evoluirati u platformu koja bi ovakve glazbene suradnje vodila isključivo u male i intimne prostore po cijeloj regiji.

Magico Disco Podcast je svojevrsni ''best of'' iz arhive Marca Grabbera, akumulirane tijekom posljednjih desetak godina. Arhiva je izravan proizvod inspiracije s mnogih putovanja i upoznavanja kultura po raznim gradovima diljem svijeta. Prva epizoda inspirirana je gradom koji je ostavio snažan dojam na Grabbera, Tel Aviv.

Svaki podcast bit će posvećen nekom određenom stilu elektroničke glazbe, a Tel Aviv je obilježen meditativnim deep houseom prožetog elementima etno glazbe. Iduće epizode donijet će i puno nu disca, afra, downtempa itd..

Prva epizoda Magico Disco podcasta najavljuje i prvi datum clubbinga u 2020. Magico Disco rezidencija kreće u subotu, 1.veljače 2020., na mjestu gdje je sve i krenulo, u porečkom Corner Le Mat, s početkom u 21h.

Magico Disco episode #1 tracklist:

Gustavo Santaolalla - Deportation/Iguazu (Babel OST / Concord Records)

Hraach - Eternal Soul (The Purr Music)

Bedouin - No Trace (trueColors)

Sam Shure - Louna (Stil Vor Talent)

Alexey Union - Kalahari (Lump Records)

DAVI - Eclipse (Rebellion)

Viken Arman - Life (All Day I Dream)

Clavis - Equal Arcs (Freerange Records)

Myny - Define (Solide records)

DJ Khaikhan & Dest - Mihrap (Laroz Camel Rider remix) (Wanderlust Musica)

Felix Raphael - Timeless (Dantze)

Sebastien Leger - Sablier (Lost & Found)

Murat Uncuoglu - Trees Of Light (Multinotes)

Next Page
Loading...
Loading...