Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Donosimo novi pregled događanja u regiji ovog vikenda (31.01. & 01.02.2020.)

  • Mixmag Adria I Foto: Unsplash (Alexander Popov)
  • 31 January 2020

Pred nama je novi vikend, koji je ispunjen odličnim klupskim događanjima u čitavoj regiji, od Rijeke, Zagreba, Beograda, Ljubljane...a mi smo ih pregledali i posložili u nove preporuke za dobar provod i ovog vikenda, 31. siječnja/januara i 01. veljače/februara. Uživajte!

Boogaloo, Zagreb // 01.02.
Deborah de Luca

Prvi Future Scope u 2020. dovodi jednu od najatraktivnijih dama svjetske elektronske techno scene - Deborah de Lucu. Ova techno dama nastupala je u mnogim klubovima i festivalima diljem svijeta. Njena fuzija hard techna i minimalnog zvuka osvaja svaku publiku, a sama Deborah sinonim je za strast, jak karakter i karizmu.

Ulaz: 120kn/160kn VIP/1200kn VIP package

Otvaranje Rijeka EPK 2020 // 01.02.
Nicky Siano, Distrikt:Tuneli, Deep'n'Delicious

Središnji događaj ovog vikenda svakako je cjelodnevni/cjelonoćni program otvaranja Rijeka EPK 2020. Od pregršt događanja na brojnim gradskim lokacijama, izdvojili smo gostovanje legendarnog njujorškog DJ-a Nickyja Siana na otvorenju kluba Discordia; Distrikt:Tuneli event na 3 elektronička floora s domaćom DJ postavom te after-party u klubu Crkva kojeg priređuje Deep'n'Delicious crew.

Ulaz je na sva događanja besplatan.

Hangar, Beograd // 01.02.
Marco Carola

Jedan od svjetskih techno ambasadora – Marco Carola, nastupit će u subotu, 01. veljače, u velikom Hangaru u Luci Beograd. Osim Carole, u ulozi ''opening acta'' bit će nova nada napuljske techno scene – Antonio Pica.

Ulaz: 990 dinara za parter i 1490 za VIP sektor.

Klub K4, Ljubljana // 01.02.
Just A Dance w/ Shin Takeuchi

U sklopu programa Just A Dance gostuje japanski DJ Shin Takeuchi, poznat po svojim eklektičnim setovima. Shinu koji trenutno boravi u Berlinu i Londonu, ovo će biti drugo gostovanje u Ljubljani, a društvo za pultom će mu praviti Just A Dance ekipa sa svojom italo/synthwave/nu disco selekcijom.

Ulaz: pretprodaja 6€, na dan eventa 8€

Klub Pločnik, Zagreb // 31.01.
Phat Phillie & friends

Nakon 26. rođendana Blackouta u Pločniku u Studenom 2019, ekipa predvodjena Phat Phillijem se vraća na mjesto zločina u petak 31.01.2020. Očekujte selekciju najboljeg classic Hip-Hopa od pionira koji su zagrebačku i hrvatsku scenu postavili na noge.

Upad: besplatan

Corner Le Mat, Poreč // 01.02.
Magico Disco

Magico Disco novi je projekt glazbenog producenta i DJ-a Marca Grabbera. Kao osnovnu ideju ima daljnji razvoj i popularizaciju kulture intimnog clubbinga kroz mjesečne podcaste, organizaciju klubskih večeri, a uz to, u bliskoj budućnosti, kreiranje diskografske etikete. Na prvom Magico Disco eventu u 2020. nastupaju Marc Grabber i Dražen Dobrila.

Ulaz: besplatan

Johann Franck, Zagreb // 31.01.
Black Friday w/ Marko Nastić

U sklopu programa Black Friday, u zagrebačkom Johann Francku gostuje poznati beogradski DJ i producent Marko Nastić.

Upad: pretprodaja 30 kn, na dan eventa 40kn.

Kao glazbeni odabir za zagrijavanje pred izlazak predlažemo naš Exclusive Mix serijal, u kojem možete pronaći setove regionalnih i inozemnih DJ / producentskih imena: Chipi, Sonia Calico, Marina Karamarko, Reblok, PEZNT, Damir Ludvig, OFFAIAH, Jess Bays...

Next Page
Loading...
Loading...