Search Menu
Home Novosti Menu
Moda

Harness: Modni dodatak za opasan izgled

Posebni pojasevi koji nisu rezervirani samo za partyje, a ni samo za žene

  • Roberta Novosel I Foto: Instagram
  • 10 July 2019

Harnessi ili modni pojasevi, nisu dizajnirani kako bi poslužili kao dodatak donjem rublju, već su atraktivan izbor kojim ćete vašu kombinaciju istaknuti u masi. Najčešći izbor su klasični crni kožni harnessi ili oni izrađeni od gumenih traka, ali to ne znači da se ne možete poigrati sa bojama poput crvene ili roze. Bilo da je vaš izbor harness izrađen od dvije trake ili pak više traka izvezenih po cijelom tijelu, svakako će podići vaš izgled i ostaviti dojam opasne djevojke. Ako ste mislili da su rezervirani samo za partyje, varate se jer i najstrožu poslovnu kombinaciju možete razbiti ovim modnim dodatkom. Ipak, sa harnessom ne treba pretjerivati, odjeća s kojom ga kombinirate trebala bi biti jednobojna i bez uzoraka. I ne, ovaj modni dodatak nije samo za žene…

Harness ispod odjeće

Jedan od najlakših načina kombiniranja harnessa je nošenje ispod odjeće, nataknutog na grudnjak ili top. Iskombinirajte ga ispod otvorenije majice ili haljine u kojima dolazi do izražaja vaš dekolte. U ovim kombinacijama ne treba pretjerivati sa uzorcima, dovoljno je pronaći jednostavnu crnu haljinicu ili majicu bez ikakvih printeva. Ne možete pogriješiti ni sa mrežastom majicom koju je lako kombinirati sa običnim crnim hlačama i kožnim harnessom. Modna kuća Versace iznenadila je mnoge haljinom otvorenih leđa na kojom su ovim modnim dodatkom naglasili leđa - idealno za djevojke koje priroda nije obdarila bogatim poprsjem. Nošenju harnessa na odjeći pridružuju se i hrabriji muškarci, ali doduše samo na partijima. Taj trend još nije zaživio kod nas, ali u njemačkim se klubovima čini kao sasvim normalan izbor.

Harness na odjeći

Vaš harness možete staviti u središte pozornosti noseći ga na majici ili haljini. To mogu biti obični crni modeli, ali i neke nježne boje poput roze koje će dozvoliti da vaš harness dolazi još više do izražaja. Najbolji model harnessa za iskombinirati na odjeću je onaj koji se veže oko vrata te pada prema struku i na taj način vaš struk stavlja u fokus. Ostatak outfita u tom slučaju neka ne bude napadan, dovoljne su obične crne hlače ili suknja. Zapamtite glavni fokus je na struku.

Harness za donji dio tijela

Za seksi look, odlučite se za harness koji ćete nositi ispod vaše haljine zakačen na čarape iznad koljena, poput haltera. Na ovaj ćete način skrenuti pozornost na vaše noge i isprovocirati muški rod. Osim toga, harness možete zakačiti i na gornji dio vaših traper hlača, ali u tom slučaju birajte onaj izrađen od gume koji će se rastezati kako bi vam bilo udobnije. Za djevojke koje više vole sportski stil, odaberite harness u boji koji ćete staviti na cheerleader čarape u kombinaciji sa skater suknjom.

Harness za poslovni look

Možda i nije tako uobičajena kombinacija, ali svoj harness možete iskoristiti i za neke ozbiljnije situacije. Jednostavnu bijelu košulju ili laganiji pulover možete upotpuniti dodavanjem običnog kožnog harnessa. Ako ste više ljubitelji haljina, najbolje bi bilo iskombinirati minimalni harness koji će padati između vaših grudi na dugoj crnoj haljini dubljeg V izreza. S obzirom da su ove sezone osobito popularne sako-haljine, nemojte se ustručavati napraviti pomak i isfurati ga na ovoj kombinaciji. Na jednostavan način postići ćete izgled snažne i samouvjerene žene.

Harness badić

Djevojke koje žele izgledati opasno na plaži, pomoću harnessa će definitivno postići taj izgled. Idealan model za gornji dio bio bi oblik Pentagrama, a kad je jednodijelni badić u pitanju, na njega možete staviti harness koji se proteže od struka preko vaših nogu. Harness koji obuhvaća cijelo tijelo nije najpraktičniji izbor za plažu, ali ako ne planirate ulaziti u more slobodno ga isfurajte i privucite sve poglede na plaži.

Harness na obući

Pomalo neobična ideja, ali harness je svoje mjesto uspio naći čak i na obući. Dakle, ako želite da vaše štikle ili ljetne sandale izgledaju drugačije od ostalih, navucite harness od pete pa do koljena. Na ovaj ćete način imati unikatnu i avangardnu verziju Rimljanki.

Load the next article
Loading...
Loading...