Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Najbolja techno, electro, electronica regionalna izdanja: ožujak / mart / travanj / april 2023

Selekcija techno/electro/electronica izdanja regionalnih glazbenika za 03. i 04.mj. 2023.

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 15 May 2023

Sredina 05.mj., za veći dio naše regije, obično znači i zadnju etapu klupske sezone, prije izlaska na open-air događaje, što ujedno i znači da se među proljetnim izdanjima možda kriju i neki potencijalni ljetni hitovi. U našem novom, dvomjesečnom intervalu, predstavljamo vam neka, nama najinteresantnija, regionalna techno, electro i electronica izdanja, objavljena tijekom ožujka/marta i travnja/aprila 2023.

10. Phyter - Techno Breakfast / Powercore

Riječki hard techno producent Phyter izbacio je, od početka godine, nekoliko zapaženih izdanja, a jedan od posljednjih je EP ''Techno Breakfast'', na njegovom Powercore Recordsu, na kojem gostuje Ufuk Özbayar aka P.T.B.S.

BANDCAMP

9. Teo Harouda - Uncharted / Out Of Place

Dvadeset i drugo izdanje za osječki Out Of Place potpisuje zagrebački DJ/producent/promotor Teo Harouda. EP ''Uncharted'' sadrži četiri stvari, a ''Cyclone'' ste imali prilike premijerno čuti na SoundCloudu Mixmag Adrije.

BEATPORT

8. Sinisa Tamamovic - All Lost For Love / Night Light

Dvije nove techno bombe iz radionice Sinise Tamamovica, izašle su, početkom 04.mj. na njegovom Night Light Recordsu. Osim naslovne ''All Lost For Love'', tu je i ''Lucky Day''.

BEATPORT

7. RanchaTek - Europa / Redlof

I RanchaTek je vrhunski krenuo u 2023.godinu pa već, u prvom kvartalu, bilježi nekoliko uspješnica koje su podržali velikani poput Carla Coxa ili Umeka. Među njima je i ''Europa'', objavljena sredinom 03.mj. za meksički Redlof Records.

BEATPORT

6. Ilija Djokovic - Nikta / Icarus / Armada Electronic Elements

Nakon uspješnog EP-a ''Vega/Neon'' iz 2021., Ilija Djokovic se vraća na Armada Electronic Elements s nove dvije stvari...

BEATPORT

5. Stanny Abram - Complex Ghost / Eichtal

Još jedan majstorski electro EP sa šest novih stvari za Stannyja Abrama i njegovu etiketu Eichtal Recordings.

JUNODOWNLOAD

4. VA - Beauty and Terror Pt.2 / LXVIII

Više od dvije godine nakon prvog dijela ove kompilacije, objavljenog u rujnu 2020., kosovska techno etiketa LXVIII pripremila je ''Beauty & Terror pt.2''. Baš kao i na prvom dijelu i ovaj sadrži šest glazbenih djela s potpisom talentiranih autora, a jednu smo premijerno pustili i na našem SoundCloudu.

BANDCAMP

3. Umek - Exodus / 1605

Umek nastavlja svoj uspješan niz u 2023.godini, na svom 1605. ''Exodus EP'' sadrži dvije nove stvari: ''Exodus'' i ''Night Will Never End''.

BEATPORT

2. Drzneday - The Path / LETS TECHNO

BiH producent i DJ Amar Hadžihajdarević, poznatiji kao Drzneday, ima novi EP za talijanski label LETS TECHNO. ''The Path'' sadrži čak šest stvari, od čega su dvije nove autorske te četiri remiksa naslovne, a potpisuju ih Miss Adk, Tony Ess, Null i OOOOØ ЯENDON.

BEATPORT

1. Petar Dundov - In Expectation of Dawn / Neumatik

Nesvakidašnji album ambijentalne electronice, objavio je, početkom 03.mj., Petar Dundov. ''In Expectation of Dawn'' je prvi Petrov album nakon sedam godina, a objavljen je na njegovoj etiketi Neumatik koju je pokrenuo još 2008., odnosno dvije godine nakon otvaranja istoimenog studija.

BANDCAMP

Next Page
Loading...
Loading...