Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Najbolja techno, electro, electronica regionalna izdanja: travanj / april 2022

Selekcija techno/electro/electronica izdanja regionalnih glazbenika za 04/2022

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 10 May 2022

Skidamo s dnevnog reda sve vezano uz ''post-pandemiju'', ''rehabilitaciju scene'' i ''povratak na staro'' i nastavljamo veselo s rekapitulacijom regionalne glazbene produkcije iz domene techna, electra i electronice. Slijedi nam dakle selekcija glazbenih djela iz mjeseca travnja/aprila 2022.

10. Celec - Slave to the Rhythm / Sound Disonnance

Krećemo sa sve prisutnijim slovenskim producentom, Celecom i to za ukrajinsku hard techno etiketu Sound Dissonance. Osim originalne verzije, na EP-u je još pet remikseva, među kojima i onaj riječkog producenta Phytera.

BEATPORT

9. Strahinja Arbutina - Flatlining / Low Income Squad

Nakon niza kompilacija, Strahinja Arbutina, napokon objavljuje i jedan autorski EP za Low Income Squad. Od pet stvari na EP-u, naš je izbor pao na ''Flatlining''.

BANDCAMP

8. Konstantinus - Libra / Stanny Abram remix / BeatCode

Uvijek hiper-produktivni Stanny Abram, ovog mjeseca na našoj listi s remiksom za subotičkog producenta Kostantinusa, na njegovom BeatCode labelu.

BEATPORT

7. Bilboni - Weak / Orange

Goran Bilbija aka Bilboni se vraća na amsterdamski Orange Recordings, za njihovo 180. izdanje, sa singlom ''Weak''. Osim originala, tu je i remiks još jednog slovenskog producenta, Brtinzza.

BEATPORT

6. Milo Raad - Zeta Potential / Edit Select

Na drugom dijelu kompilacije povodom 15 godina rada etikete Edit Select, našla se i odlična stvar beogradskog producenta Milo Raada, ''Zeta Potential''.

BEATPORT

5. Zarkoff - Exodus / Tripalium Corp

Francuski Tripalium Corp objavljuje, na vinilu i digitalno, EP ''Completed With Errors'' Saše Rajkovića, poznatijeg kao Zarkoff. Naš izbor je odličan A2: ''Exodus''.

BANDCAMP

4. Alavux - Terrain / No Response

Alavux se vraća na našu listu s EP-em ''Ufo Sight Seeing''. Naslovnu stvar remiksirao je Andrew Duke, a naš izbor je ''Terrain'' koja, osim originala, dolazi i u remiksu RRKS.

JUNODOWNLOAD

3. Umek, Popof, Space 92 - Control / 1605

Opaka međunarodna suradnja stiže s Umekovog 1605. Na singlu ''Control'', Umek je udružio snage s Popofom i Space 92.

BEATPORT

2. Insolate - Super Bloom / Symbolism

Insolate se vraća na Symbolism Bena Simsa s odličnim EP-em ''Night Love'' s četiri nova, originalna djela, od kojih biramo ''Super Bloom''.

BEATPORT

1. Vegim & Flekitza - Unstable Dynamics / TMM Records

Na prvom mjestu, ovaj put, Vegim & Flekitza i njihova ''Unstable Dynamics'' s posljednjeg EP-a ''Shifting Operations'', na njihovoj etiketi TMM Records.

BANDCAMP

Next Page
Loading...
Loading...