Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Najbolja techno, electro, electronica regionalna izdanja: lipanj / juni 2022

Selekcija techno/electro/electronica izdanja regionalnih glazbenika za 06/2022

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 4 July 2022

Naši su producenti bili posebno vrijedni uoči ljeta, u kojem se radujemo povratku i, nikad većem broju, festivala i open air zabavama diljem regije. Neka od ovih izdanja, zasigurno ćete čuti na nekom techno flooru, u mjesecima koje slijede.
Stoga vam predstavljamo novu regionalnu selekciju glazbenih djela iz iz domene techna, electra i electronice za mjesec lipanj/juni 2022.

10. Phyter - Take the knife / DistroKid

Počinjemo s riječkim mladićem Phyterom koji se, sve češće, počinje pojavljivati na našim listama. Ovaj put sa singlom ''Take the knife'', objavljen putem nezavisne digitalne distribucija DistroKid

BEATPORT

9. Antony Doria - Ground (Volster remix) / ANAØH

Na redu je jedan remiks osječkog majstora Volstera i to za stvar ''Ground'' s EP-a ''Pulsar'' belgijskog producenta Antonyja Dorie, u izdanju meksičkog labela ANAØH.

BEATPORT

8. El Atalaya - Fight For Soul (DJ Ogi remix) / Rawsery

I DJ Ogi je na novoj listi s remiksom za kolumbijskog producenta Santiaga Gallega, poznatijeg kao El Atalaya. Njegov EP ''Yelling I Loathe'' u digitalnom i vinil formatu objavio je engleski Rawsery Records.

BEATPORT

7. Chipi - The darkest star / C-Electronics LTD

139. izdanje za Chipijevu etiketu C-Electronics LTD, njegov je ''The Darkest Star / Starliner''. Oba naslova su u standardnom, Chipijevom, beskompromisno žestokom soundu.

BEATPORT

6. Dom3n & I-K-O - Matthias Corvinus / HEIMISGARØR

''Matthias Corvinu'' ili hrvatsko-ugarski kralj Matijaš Korvin, naslov je prvog izdanja za HEIMISGARØR, novu etiketu slovenskog tandema Dom3n & I-K-O, predstavljenu pod parolom "Where hypnotic, raw and hard meet Techno."

BEATPORT

5. Saša Delimar - Coruscate / Pyramid Blood

''Coruscate'' je naslovna stvar s albuma Saše Delimara. Album sadrži sedam novih Sašinih djela u sferi electronice i eksperimentalnog techna, a objavljuje ga kanadski Pyramid Blood.

BANDCAMP

4. Sinisa Tamamovic - Nostalgia / Night Light

''Nostalgia'' je novi singl Sinise Tamamovica, na njegovom Night Light Recordsu. Stvar dolazi u dvije verzije na razmeđu između groovy techna i tech housea.

BEATPORT

3. Stanny Abram - Silent Vision / Eichtal

Stanny Abram, prošlog mjeseca, ponovno obara rekorde po količini objavljene glazbe. Od 20-ak njegovih raznovrsnih izdanja, za našu smo listu izdvojili ''Silent Vision'' na njegovom Eichtalu.

BEATPORT

2. Umek, Elakto - Universe / 1605

Kompilacija ''Desiderati 4.8'' objavljena je na Umekovom 1605, a otvara ju upravo Umek, u tandemu s Elaktom. Naslov njihove stvari je ''Universe'', a na kompilaciji su još NoNameLeft, Beico i AKKI.

BEATPORT

1. Ilija Djokovic - Pollux / Filth On Acid

Ovaj put je, na vrhu naše liste, Ilija Djokovic s posljednjim EP-em ''Vera'' za nizozemski Filth On Acid kojeg vodi Reinier Zonneveld. Na EP-u su tri naslova, a naš izbor je pao na ''Pollux''.

BEATPORT

Next Page
Loading...
Loading...