Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 01/07/2022

Vikend-selekcija regionalnih glazbenih događaja

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 1 July 2022

Otvaramo 07.mj., nakon najtoplijeg 06.mj. u povijesti, kako kažu meteorolozi. Analizu vremenskih prilika ostavljamo njima, a na nama je da vam i ovog vikenda preporučimo neka dobra mjesta za zabavu. Provjerite gdje se pleše i ovog petka i subote, 1. i 2. srpnja/julija 2022...

Peti Kupe, Zagreb // 01.07.
Pellegrino / Otvorenje ljetne terase

U petak, napuljski DJ i glazbenik Pellegrino, nastupit će na otvorenju nove ljetne terase kluba. S gostom će nastupiti i Pepi Jogarde, a zabava kreće u 18h.

Ulaz: 70kn.

Aquarius, Zagreb // 01.07.
Dirty Rollerz

Masters, Zagreb // 02.07.
Vatreni poljubac s Vladom Janjićem i Felverom

U zagrebački Masters, u subotu, stiže legenda beogradske DJ scene, Vlada Janjić kojem će, ovom prilikom domaćin biti Felver. Zabava počinje u 22h.

Ulaz: TBA.

Na terasi kluba Aquarius, u petak, očekuju vas Dirty Rollerz, odnosno Fris, Logics, Bkaoborna te DB rezidenti Kodin, Kula i Matz. Program kreće u 19h.

Ulaz: slobodan.

Arena, Pula // 30.06.- 06.07.
Secret Project presents PULA MUSIC WEEK

U pulskoj Areni/Amfiteatru, jučer je krenuo Pula Music Week koji traje do četvrtka 06.07. Nakon otvaranja s Peggy Gou, očekuju vas i nastupi Solomuna, Disclosure, Tale Of Us, Borisa Brejche, Charlotte de Vitte, Black Coffeaa i dr.

Ulaznice: pulamusicweek.com

Diamond Club, Malinska // 01.07.
Roger Sanchez

U novootvoreni klub Diamond, u Malinskoj, na Krku, u petak stiže legenda NYC housea, Roger Sanchez. Zabava počinje u 22h.

Ulaz: 100kn.

Ljetno kino Bačvice, Split // 30.06. - 02.07.
Fibra Fest

Ovaj vikend, splitske Bačvice su u znaku Fibra Festa, na kojem vas, kroz tri večeri, očekuju glazbeni nastupi: Nipplepeople, Ružno Pače, Peki Pele, kris, tam i mnogi drugi.

Ulaz: 140kn festivalska / 80kn dnevna.

Barutana, Beograd // 01.07.
Dyed Soundorom + Marko Nastić

U petak, udarnički vikend u Barutani otvaraju Easy Tiger X Blender, odnosno Dyed Soundorom, Marko Nastić, Vladimir Dragaš i Kid Kimi.

Ulaz: 990rsd.

Barutana, Beograd // 02.07.
Ben Böhmer live

A u subotu, u Barutani vas očekuje live nastup Bena Böhmera, s kojem će nastupiti i Lanna, IDQ live i Andrew Meller. Program kreće u 23h.

Ulaz: 1190rsd.

Silver & Smoke, Sarajevo // 02.07.
PETAR DUNDOV - Alexander de Funk - More Than Yo

U subotu, u Silver & Smoke, stiže Petar Dundov, a s njim i Alexander de Funk te More Than Yo. Zabava kreće u 23h

Ulaz: 15bam.

K4, Ljubljana // 01.07.
Knauf w/ Blue Hour (Blue Hour, Infrastructure NY)

U petak, u K4, Knauf dovodi gosta iz NYC: Blue Hour, s kojim će, na glavnom flooru biti RSN i dvidevat, dok će se za glazbu na malom flooru brinuti Tritch i Schrauff.

Ulaz: 12eur.

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s najnovijim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...