Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Najbolja techno, electro, electronica regionalna izdanja: srpanj / juli 2022

Selekcija techno/electro/electronica izdanja regionalnih glazbenika za 07/2022

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 10 August 2022

Ova ljetna lista nas posebno veseli, a vjerujemo kako našu radost dijele i naši, regionalni producenti. Razlog za to je prilično očit - regija pleše kao nikad dosad, na house, bass, techno i raznorazne kombinacije. A kao i svakog mjeseca, u ovoj vam rubrici donosimo našu selekciju regionalnog techna, electra i electronice za mjesec srpanj/juli 2022.

10. Maere, Lorenzo Raganzini - Your Pain (Scalameriya remix) / HEX Recordings

Počinjemo s jednim remiksom i to Scalameriye, za ''Your Pain'' s trećeg izdanja XXX serijala španjolskog HEX Recordingsa, ''Abolish The Law'' kojeg potpisuju Lorenzo Raganzini i Maere.

BEATPORT

9. Danitz & Utoka - Last Chapter / Global Tribe

Dalmatinsko-slavonski hard techno tandem, Danitz i Utoka i ovog su mjeseca našli svoje mjesto na našoj listi. U svom, prepoznatljivo, žestokom stilu, predstavljaju svoj novi uradak, ''Last Chapter'', nadamo se ne i posljednji...

BEATPORT

8. Dom3n & I-K-O - Schwarzenbach / HEIMISGARØR

Slovenski duo Dom3n i I-K-O, prošlog su mjeseca, predstavili svoju etiketu HEIMISGARØR i objavili prvi EP. A evo ih i ovaj mjesec s drugim EP-em, ''Schwarzenbach'', što je, inače, stari, njemački naziv za mjesto Črna na Koroškem, odakle nam dolazi Domen Bezjak aka Dom3n.

BEATPORT

7. Dosia - Boxed Off (Mistrix remix) / Framed

Naš prijatelj i kolega, Dosia, vraća se u našu selekciju sa svojim novim EP-em ''Boxed Off'', za BiH label Framed Music kojem je ovo šesto izdanje. Osim originalne verzije, na EP-u je i remiks irskog producenta Mistrixa kojeg izdvajamo za našu listu.

BEATPORT

6. Mladen Tomić - Hypnotic Ride / Night Light

Na granici između hipnotičnog techna i driving tech housea je novo izdanje ''Find Your Way'' Mladena Tomića za Night Light. U tom duhu je i naslov odabrane stvari na našu selekciju, ''Hypnotic Ride''.

BEATPORT

5. DJ Ogi - Akturianac / Involve

''Nightclub Pros Vol.2'', druga je kompilacija kojom Involve Records obilježava 10 godina djelovanja na glazbenoj sceni, a ovaj put se u ovom odabranom društvu našao i DJ Ogi i njegov ''Akturianac''.

BEATPORT

4. RanchaTek & Phased - Sensation / Reload Black Label

Dobitna kombinacija RanchaTeka i Phaseda vraća se na našu listu s još jednim odličnim izdanjem, ovaj put za Reload Black Label. Izdvajamo naslovnu stvar ''Sensation''.

BEATPORT

3. Volster - Exposition A / slf rlsd

Exposition A je prvi dio novog, istoimenog serijala kojeg ćete moći pratiti na Bandcamp profilu osječkog producenta i DJ-a Volstera, a kroz kojeg će predstaviti nešto drukčiji aspekt techno glazbe od svog standardnogzvuka.

BANDCAMP

2. Alavux feat. JJ MC - Ghetto Trash (Dwellz My Amee remix) / Oktagon Remixed

Alavuxov ''Ghetto Trash'' u novom electro/electronica ruhu. Novi remiks potpisuje američki producent Alex Landrian aka Dwellz, a vokale, kao i na originalu, JJ MC Djurdjica Smiljanic.

BANDCAMP

1. Stanny Abram - Altarpiece Blob / Eichtal Recordings

Stanny Abram nas jednostavno nikad ne razočara pa tako i ovog mjeseca niže vrhunska izdanja na više frontova. Završavamo, stoga, s jednim electro remek djelom iz njegove radionice i izdavačke kuće...

BEATPORT

Next Page
Loading...
Loading...