Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Najbolja techno, electro, electronica regionalna izdanja: listopad / oktobar 2022

Selekcija techno/electro/electronica izdanja regionalnih glazbenika za 10/2022

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 8 November 2022

Izrazito kvalitetnu jesen na regionalnoj klupskoj sceni, odlučno su, tijekom posljednjeg mjeseca, pratili i naši producenti iz sfere techna, electra, electronice i srodnih im žanrova, što je uvelike otežalo odabir djela za našu mjesečnu selekciju. Osim naslova koji slijede, mogla bi se složiti još jedna, ako ne i dvije liste djela nastalih u proteklih mjesec dana. Slijedi selekcija regionalnog techna, electra i electronice za listopad/oktobar 2022.

10. Scalameriya - Nervstinger / 47

Za početak jedno raw techno izdanje Nikole Grebovića aka Scalameriye. ''Nervstinger'' je jedan od četiri naslova na EP-u ''47031'' za etiketu 47, za koju je, dosad, u dva navrata, objavljivao glazbu, 2018. i 2020.

BEATPORT

9. Phyter - Powercore / Powercore

Mladi Riječanin Phyter postaje jedan od produktivnijih domaćih producenata, a za ovaj mjesec izdvajamo pet novih stvari, objavljenih na Bandcampu, pod naslovom ''Powercore'', povodom pokretanja istoimenog, novog, klupskog hard techno serijala, u suradnji sa splitskim producentom/DJem Danitzom.

BANDCAMP

8. Teo Harouda - Riot Boy / ACETON Music

Nakon kraće kreativne pauze, novi samostalni EP ima zagrebački producent, DJ i voditelj kluba Depo, Teo Harouda. EP sadrži dvije stvari, naslovnu ''Kilijoy'' i ''Riot Boy'', a objavljuje ga domaća etiketa ACETON Music.

BEATPORT

7. Saša Delimar - Sreća / QEONE

Nova četiri djela, objavio je i Saša Delimar, domaći producent i DJ s berlinskom adresom koji djeluje i pod imenom Infinity. No, ovaj EP, naslova ''Sreća'', objavljuje pod vlastitim imenom, za minhenski label QEONE.

BANDCAMP

6. Alen Selestrin - Evolving / Oxytech Planet

Zadarski producent Alen Selestrin, ujedno i autor jedne od naših posljednjih epizoda Exclusive Mixa, drugi je mjesec za redom na našoj listi, ovaj put s EP-em ''Evolving'', u izdanju ukrajinske etikete Oxytech Planet.

BEATPORT

5. Stanny Abram - Superficial Mechanism / Tronic

Stanny Abram i ovog mjeseca ima u ponudi pregršt samostalnih izdanja, no ovaj put smo se odlučili za ''Superficial Mechanism'' koja se nalazi na trećoj kompilaciji iz serije ''More Than Machine'', u izdanju kultne etikete Tronic.

BEATPORT

4. Drzneday - Spectrum / Reload

Drzneday se vraća na našu listu s novim EP-em za španjolski Reload kojeg vodi tandem poznat kao The YellowHeads. Za ovu priliku izdvajamo ''Spectrum'', drugu stvar s EP-a ''Broken Bot''.

BEATPORT

3. Ranchatek & Phased - Voices / Black Snake

I RanchaTek je imao vrlo plodan period pa su, krajem 10.mj., najavljena čak tri njegova izdanja, a prvi u nizu je ''Voices'', u suradnji sa Phasedom, za njemački Black Snake Recordings. O ostalim izdanjima nešto više idući mjesec...

BEATPORT

2. Insolate - Cosmic Paranoia / Prophecy

Još jedno Various Artist izdanje kojeg valja izdvojiti je i ''Scattered Souls'' koje objavljuje španjolski Prophecy, a prva stvar na kompilaciji je ''Cosmic Paranoia'' koju potpisuje Insolate.

BEATPORT

1. Art Was Art - Control / ZEN DNA

Nakon velikog prošlogodišnjeg uspjeha s nizom izdanja za etiketu ZEN DNA, tajanstveni zagrebački producent Art Was Art, vraća se na ovaj minhenski electro label, s novim izdanjem i nove tri stvari: ''Control'', ''The Awakening'' i ''Moment''. Koja je vama najbolja? Nama je prva...

BEATPORT

Next Page
Loading...
Loading...