Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Mixmag vikend preporuke 04/11/2022

Vikend-selekcija regionalnih glazbenih događaja

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 4 November 2022

1.11., ove je godine, na trenutak, djelovao kao 1.4. Osim neubičajeno visokih temperatura, vijest o tome da jedna moderna, europska država zabranjuje rave partyje, zvučala je kao neka, prvotravanjska, fake-news, loša fora. Ipak, od 4.mj. smo udaljeni mjesecima, a vijest koja se proširila domaćim i stranim portalima, bila je istina. Dogodilo se to u susjednoj nam Italiji, stoga, što god mislili o vladame država naše regije, možemo biti zadovoljni što im bar ovakve stvari ne padaju na pamet, bar zasad. Plešemo i ovog vikenda, 04. i 05. studenog/novembra 2022.

Močvara, Zagreb // 05.11.
CFSN 20 pt2 w Sun People (Exit Rec.) & Awo Ojiji

Zagrebački kolektiv CFSN slavi 20 godina rada na sceni, a u Močvaru im, u goste stižu Austrijanci Sun People i Awo Ojiji. U ulozi domaćina bit će Funk Guru, Itch i lilacube. Program kreće u 23h.

Ulaznice: 60kn pretprodaja / 80kn na ulazu.

Depo, Zagreb // 04.11.
MARIKA ROSSA

U petak, u zagrebački Depo, stiže gošća iz Ukrajine, Marika Rossa, s kojom nastupaju i Teychee, PusMus i Yvonne. Program počinje u 23h

Ulaznice: TBA.

Željezničar, Zagreb // 05.11.
Forestation: Trainstation

Nakon duže pauze, zabava se vraća, u subotu, u Željezničar i to s trance eventom i gostom iz Italije: Delirium Tremens. Nastupaju još i Klaada, Microhell, Atomic Hive, Psionic Brotha te VJ Metamorph.

Ulaznice 50kn.

Manual, Rijeka // 05.11.
Que Sakamoto, Kim Ono, Roland

U Manualu, u subotu, gostuje japanski DJ / producent Que Sakamoto, a domaće DJ snage, predstavljaju Kim Ono i Roland. Program počinje u 23h.

Ulaznice: 50kn / Members only / (30kn za članove koji su platili godišnju članarinu)

Crkva, Rijeka // 05.11.
Energetica 27th Anniversary W/ Juliana Yamasaki

U Crkvi, riječki Energetica crew slavi 27 godina na sceni, uz gošću iz Brazila Julianu Yamasaki. Energeticu će predstavljati DJ Ogi, Definer, Eniex, Festina Lente i Rene.

Ulaznice: 70kn do 00h / 80kn poslije 00h.

Hangar, Beograd // 04.11.
Boris Brejcha In Concert

Beogradski Hangar, u petak će ugostiti jedinstveni audio-vizuelni spektakl "In Concert" Borisa Brejche i predstavnicima njegove izdavačke kuće Fckng Serious: Ann Clue, Deniz Bul i Moritz Hofbauer live!

Ulaznice: 2990rsd.

20/44, Beograd // 05.11.
SUTRA presents: Sha Ru (Brooklyn / Berlin)

U klubu 20/44, u organizaciji ekipe SUTRA, u subotu nastupa američki DJ tandem s berlinskom adresom, Sha Ru, sa svojim 6-satnim setom.

Ulaznice: TBA

Mladost, Subotica // 04.11.
YVA & The TOY GEORGE // DODOLA live

U klubu Mladost, u Subotici, u petak vas očekuje live nastup Dodole, američke glazbenice koja živi i radi u Beogradu te DJ tandem Yva & The Toy George (ITA/SRB).

Ulaznice: 300rsd.

Kino Armata, Priština // 04. - 05.11.
Prishtina Music Conference

U Prištini se, ovog vikenda, održava Prishtina Music Conference, dnevno-večernji događaj, edukativnog i zabavnog sadržaja s brojnim sudionicima iz čitave regije. Paneli u petak kreću od 16h, a u subotu več od 12h, uz after partyje, svaku večer od 22h.

Ulaznice: 10eur za after partyje / slobodan ulaz na dnevni program.

Cvetličarna, Ljubljana // 04.11.
Hospitality Slovenia

U petak, u organizaciji Basolovke, u Cvetličarnu stiže d'n'b ekipa iz Hospitality Recordsa: LONDON ELEKTRICITY,MAKOTO, LENS i DYNAMITE MC. Nastupaju i Roots In Session koji slave 20 godina karijere te Raketa, The Yugen, Peree i LionShine

Ulaznice: 25eur pretprodaja / 30eur na ulazu.

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s najnovijim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...