Search Menu
Home Novosti Menu
Intervjui

Paco Osuna govori o Ibizi i novoj rezidenciji 'NOW HERE': “Bila je to ljubav na prvi pogled”

S više od dva desetljeća iskustva u partijanju na Ibizi, Paco Osuna predstavlja novu rezidenciju u Club Roomu Hï Ibize ovog ljeta

  • Mixmag | FOTO: Paco Osuna PR
  • 1 June 2022

Legendarni španjolski DJ i producent, Paco Osuna ovog ljeta vraća se na Ibizu s potpuno novom rezidencijom, NOW HERE. Osuna će tako ljeto provesti vodeći program u Club Roomu Hï Ibize .

Kao dinamičan umjetnik i vlasnik izdavačke kuće, Osuna je promatrao kako se glazbeno i klupsko okruženje na Ibizi razvija i cvjeta. Za NOW HERE, Osuna je pomno odabrao svakog umjetnika za kojeg ne samo da vjeruje da će se uklopiti u njegov etos klupske večeri, već i kojem se također divi. U želji da imaju "vrlo definiran zvuk", u klubu će nastupati Anna Tur, Ariel Rodz, Ben Sterling, Blackchild, Chelina Manuhutu, Cocodrills, Cuartero, Dennis Cruz, Fer BR, Hector Couto, Iglesias, Latmun, Mahony, Manu Gonzalez, Melanie Ribbe, Nicole Moudaber, Rafa Barrios, Reelow, Renato Ratier, Technasia i Tomi & Kesh. Nijedan DJ nije nasumično pozvan, Osuna kaže: “Vidio sam ih sve kako sviraju i znam kakvu reakciju njihova glazba dobiva od publike. Naš jedini prioritet je natjerati ljude da uživaju kroz glazbu, jer je glazba pravi protagonist noći.” Uz ogromnu postavu od 22 umjetnika, nastupi će se protezati kroz 16 noći tijekom ljeta. Ovaj niz talenata odjekuje njegovom etiketom Mindshake, jer kada traži sljedeću najbolju stvar u technu, Osuna prihvaća sve zvukove s sluhom za avangardu. Osim toga, Osuna dodaje: “Svaka večer ima drugačiji line up i svaka ima svoju osobnost i čaroliju. Uzbuđen sam zbog svih njih, a na zatvaranju ćemo imati posebnog gosta kojeg još ne možemo otkriti – bit će zaista posebno – i nadam se da će to biti veliko iznenađenje za kraj sezone.”

Ibiza napokon više ne miruje, party otok jedva čeka sezonu, baš kao i Osuna: “Osjećam se tako uzbuđeno i nervozno u isto vrijeme. Uzbuđen jer sam se konačno odlučio na korak koji su me fanovi na otoku tražili toliko godina, ali s druge strane i nervozan.”

Osuna je zvijezda elektronske glazbe od lansiranja Mindshakea 2005. godine, koji je postao jedan od međunarodno najpriznatijih techno labela. Biti tako dobro poznato ime u industriji također stvara pritisak da NOW HERE bude jednako uspješno. “Želim da sve bude savršeno, da ljudi koji nam dolaze u posjet svaki tjedan izađu iz kluba s osmijehom, s osjećajem da su proveli zabavno vrijeme, ali i s osjećajem da su iskusili glazbenu kvalitetu", kaže Osuna.

Osuna je prvi put ove godine nastupio u Hï Ibizi tijekom otvorenja kluba. “Kako tamo nikad prije nisam svirao, vrlo je zanimljivo da sam prvi put u klubu nastupio na otvorenju sezone - zatvarao sam Club Room gdje sam imao techno set nakon Charlotte de Witte a onda sam zatvorio The Theatre, glavnu sobu, gdje sam svirao tech-house set nakon b2b nastupa The Martinez Brothersa i Black Coffeea.” Kaže da je tad shvatio da će Hï biti savršeno mjesto za NOW HERE jer se slaže da na Ibizi ima mnogo klubova koji imaju “vrlo važnu kvalitetu i putanju, sa svojom osobnošću i poviješću”, ali s Hïom je to tim, opisujući to kao "ljubav na prvi pogled". Dodaje: “Ne mogu biti sretniji što svoju noć započinjem u tako profesionalnom okruženju i s takvom ekipom, na čelu s Yannom, kojemu nikada neću prestati biti zahvalan.”

NOW HERE neće biti tipično klupsko iskustvo Ibize, a evo kako Osuna to objašnjava: “Prije mnogo godina moj me otac naučio razmišljanju koje me obilježilo za cijeli život: vrijeme je jedino što prođe i nikad se ne vraća.” Ova rezidencija spaja glazbu i život u sadašnjosti kako bi publici pružila noći koje nikada neće zaboraviti.

NOW HERE na rasporedu je svakog utorka u Hï Club Roomu od 14. lipnja do 27. rujna uz The Martinez Brothers u Hï Theatreu. OVDJE se nabavljaju ulaznice a OVDJE možete provjeriti sve informacije za NOW HERE.

Next Page
Loading...
Loading...