Search Menu
Home Novosti Menu
Podcast

Exclusive Mix: Pete Sabo

Upoznajte sve zamjećenijeg austrijskog DJ-a i producenta, kroz mix kojim se predstavlja regionalnoj publici

  • Mixmag Adria I Foto: Pete Sabo Promo
  • 9 August 2019

U novom izdanju našeg Exclusive Mix serijala gost nam je austrijski DJ i producent mađarskih korijena - Pete Sabo! U svojoj pomno probranoj deep-tech/house/techno selekciji za Mixmag Adria je kreirao mix kojim se želi predstaviti regionalnoj publici.

"Ovo je odabir specifičnih i friško odabranih pjesama, koje ne samo da savršeno odgovaraju mojim trenutnim setovima, već me i osobno emotivno dotiču! Volim kada se s pjesmom dogodi nešto neočekivano i izvanredno, a na taj način sam i započeo ovu selekciju", otkrio nam je Pete Sabo priču iza svog glazbenog odabira.

Impulsivni groove, snažne bas-dionice i unikatni hook-ovi temeljni su elementi zvuka koji kreira Pete Sabo, dok u svojim mixevima fokus stavlja na prepoznatljive pjesme bogate karakterom. Već s prvim singlom "Pressure" dobio je podršku stranih DJ imena, nakon čega je izdanja objavio na Spinnin Deep, Kittball, Sony i Bunny Tiger etiketama. U kratkom roku se istaknuo i kao DJ, zabilježivši u svom popisu klubskih postaja lokacije kao što su Pacha Ibiza, Social Club Mallorca, Thai Break, Rave on Snow, Electric Love...

Tracklist:

01. Laroz - Under Your Skin (feat. Sheera)
02. Superflu - Acumulee
03. Definition - Memories
04. Edu Imbernon - S.Y.L.
05. Monolink - Return to Oz
06. Sharam Jey & Betoko - Gravity (The Journey Remix)
07. Daniel Portman - Open Gates
08. Ben Bäume - Promise You (Timo Johns Remix)
09. Abtrat - Orbital

Next Page
Loading...
Loading...