Search Menu
Home Novosti Menu
Intervjui

Pretty Pink: ''Život mi je ispunjen stvarima koje volim''

Razgovarali smo s atraktivnom Anne Karolczak, poznatijom kao Pretty Pink

  • Mixmag Adria I Foto: Pretty Pink promo
  • 5 March 2020

M: U posljednje vrijeme si vrlo zaposlena, zar ne? Kako ti počela 2020. godina?

Pa zapravo i jesam, da. Već sam u siječnju imala vrlo gust raspored bookinga i rada u studiju. U dosadašnjem tijeku godine, izdvojila bih nastup na Baliju. Dočekala me izvanredna publika, a imala sam i priliku provesti malo vremena u predivnim prirodnim bogatstvima...

M: Kako usklađuješ poslovne obveze producentice, menadžerice u izdavačkoj kući, radijske voditeljice i DJ-a?

Ništa mi od toga ne predstavlja problem. Sretna sam što mi je život ispunjen stvarima kojem volim i poslovima koje volim raditi. Sve skupa mi se čini kao ostvarenje snova pa to ni ne doživljavam kao posao. No, to ne znači da ne pristupam svakom segmentu ozbiljno. Nametnula sam si vrlo strog dnevni raspored kojeg se pridržavam, a istovremeno ulažem maksimalnu energiju u svaki projekt. Tijekom ove godine planiram svoju radijsku emisiju početi raditi na tjednoj bazi.

M: Možeš li nam reći nešto više o tvom posljednjem remiksu za ''Sweet Dreams'', Lost Frequenciesa?

To je jedan od onih remikseva na kojima je vrlo zabavno raditi. Original je već imao vrlo dominantnu i dinamičnu melodiju te odličan vokal s kojima sam mogla vrlo dobro raditi. Na jednom od posljednjih putovanja samo dobila nekoliko ideja koje sam, potom ekspresno i realizirala u studiju. Uspješno sam ga testirala sam, prvom prilikom, u klubu i jako sam zadovoljna s rezultatom.

M: Što još imaš uskoro u planu?

Pretty Pink ft. The Element - ''Pain Killer'' izlazi sutra, 06. ožujka, na mojoj etiketi Wanderlust. Etiketa mi je vrlo važna i nastojim ju održavati redovnim izdanjima. To je idealna platfroma za promociju moje glazbe i talentiranih glazbenika koje podržavam. Trudim se i imati kontrolu nad čitavim procesom, od vizualnog identiteta i promocije, do dogovaranja distribucije. To mi puno znači, jer volim biti uključena u više različitih kreativnih faza posla. Ovaj singl je bio spreman već krajem prošle godine, no odlučili smo pričekati s objavom, jer smatramo da je zbilja poseban. I reakcije DJ-a kojima smo podijelili promotivne primjerke bile su vrlo pozitivne.

M: Jedan od tvojih posljednjih, snimljenih DJ setova je onaj iz berlinskog kluba Ritter Butzke? Sjećaš li se tog nastupa?

Oh, da... To je noć koju ću dugo pamtiti. Bila je to vrlo intenzivna noć na krcatom Ölfasslager flooru, uklubu Ritter Butzke. Atmosfera je bila ona prava. Obožavam taj klub i veselim se idućem nastupu, sredinom ožujka...

M: Ove te godine očekuje i nastup na belgijskom Tomorrowlandu. Što ćeš pripremiti za tu priliku?

Nema dvojbe, to će biti nešto posebno... Imala sam već čast nastupiti ondje prošle godine i bilo je odlično. Inače, nemam naviku unaprijed detaljno pripremati svoje DJ setove, već se jednostavno prepustim dinamici svake sredine, na koju reagiram i na taj način uspostavljam odnos s publikom.

M: Čemu se najviše raduješ u nadolazećem razdoblju?

Nakon zime me najviše raduju topliji dani i nastupi na open-air eventima i festivalima. Osim toga, u planu mi je i još nekoliko izdanja ove godine, kao i turneja po SAD-u.

M: Za kraj nam otkrij, u koje doba dana ili noći najviše voliš stati za DJ pult?

Pa ovisi o prilici. U klubovima volim duboke noćne sate, a na festivalima dnevni termini po lijepom i sunčanom vremenu mogu biti posebno ugodni. No, u konačnici, doba dana ili noći mi nisu pretjerano bitni, bitna je interakcija s publikom koja stvara vrlo poseban osjećaj...

Next Page
Loading...
Loading...