Menu
Home Novosti Menu
Moda

Reebok Retro Zig Kinetica II stigle u Buzz

Poznati brend nastavlja razvijati proizvode na ZigTech tehnologiji koja predstavlja standard za inovacije, funkcionalnost i besprijekorni dizajn

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 23 April 2021

Reebokov Zig Kinetica model već je sezonama ultimativna tenisica koju obožavaju moderni kreativci koji se žele istaknuti u masi. Ove sezone omiljeni globalni fitness i lifestyle brend predstavlja novu verziju popularnog modela - Zig Kinetica II. Novi model je spoj retro inspiracije, futurističkog dizajna i sportskog stila te osigurava udobnost pri svakom koraku.

Reebok nastavlja graditi svoje proizvode na ZigTech tehnologiji koju je razvio prije deset godina, a koja predstavlja standard za inovacije, funkcionalnost i besprijekorni dizajn. Karakteristike modela koje se posebno ističu su tehnologije Floatride Fuel za udobnost, ZIG Energy Shell za povratak energije te ZIG Energy Bands, jedinstveni potplat koji se širi i skuplja poput gumene trake za trčanje, olakšavajući svaki pokret. Pomičući granice dizajna za 2021. godinu, Zig Kinetica II predstavlja paletu energičnih boja i inovativnu strukturu tenisice koja u prvi plan stavlja svoju vidljivu tehnologiju. Rezultat je transcendentni lifestyle model tenisice koji svakom ljubitelju kvalitetne obuće osigurava lakoću kretanja.

U Hrvatskoj se nove Zig Kinetica II tenisice mogu pronaći u crno-narančastoj, crno-plavoj i crno-bijeloj boji po maloprodajnoj cijeni od 899 kuna u svim BUZZ trgovinama i na BUZZ web shopu.

O Reeboku

Reebok International Ltd., sa sjedištem u Bostonu, MA, SAD, vodeći je svjetski dizajner, prodavač i distributer obuće, odjeće i opreme za fitness i lifestyle. Reebok, Amerikom inspiriran svjetski brend pionir je u industriji sportskih proizvoda s bogatim i poznatim fitness naslijeđem. Reebok razvija proizvode, tehnologije i programe koji omogućuju kretanje i predan je praćenju ljudi na njihovom putu kako bi ispunili svoj puni potencijal. Reebok se povezuje s fitness potrošačima gdje god oni bili, ali ipak odluče ostati u kondiciji - bilo da se radi o funkcionalnom treningu, trčanju, borilačkom treningu, hodanju, plesu, jogi ili aerobiku. Reebok Classics koristi sportsko naslijeđe brenda i predstavlja korijene marke na tržištu sportskog načina života. Više informacija dostupno je na www.reebok.com ili na http://news.reebok.com/. Reebok je i na Facebooku, Twitteru i YouTubeu.

Load the next article
Loading...
Loading...