Search Menu
Home Novosti Menu
Moda

U fokusu: Natikače

Istražili smo koji nas modeli očekuju ove sezone

  • Roberta Novosel I Foto: Instagram
  • 6 May 2020

Natikače, poznatije kao slides, još malo i postati će jedan od naših neizostavnih komada. Ne trebamo čekati visoke temperature - mogu se nositi i po doma, lakše ćemo preživjeti izolaciju. Prelistali smo nove kolekcije sportskih brendova i istražili koji nas modeli čekaju ove sezone.

Adidas

Bez obzira što je Adidas poznat po svojim klasičnim Adilettama, svježu kolekciju krasit će futuristički modeli u zemljanim tonovima sa nazubljenim potplatima za koje je zaslužan Kanye West. Kao i inače, Kanye West izbacio je nešto što iskače iz klasičnog kalupa,a najnoviji model ima i verziju za bebe, samo ima dodani remen. No, svi oni koji preferiraju Adilette i dalje imaju priliku pronaći taj svevremenski model u različitim bojama te s nekim novitetima kao što su uzorci cvijeća i točkica.

Birkenstock

Ako niste fan previše sportskih modela, Birkenstock i dalje stoji na listi kao jedan od najkvalitetnijih na tržištu što se tiče natikača. Već dugi niz godina ostaju vjerni svome modelu sa remenima i u tonovima koji ne odvlače previše pažnje; u novim kolekcijama možemo pronaći i nježne pastelne boje te sjajne natikače zmijskog uzorka.

Converse

S obzirom na cijelu situaciju i Converse je izbacio svoj model natikači za sve one kojima nedostaje nošenje starki, a moraju ostati u izolaciji. Inspiracija za oblik proizašla je iz njihovog One Star modela te dolazi u crnoj, bijeloj, oker žutoj i sivoj boji. Model je u potpunosti minimalistički izrađen pa se tako preklapaju samo dvije trake koje krasi zaštitni znak Conversa, zvijezda.

Fila

Disruptor model zasjenio je sve dad shoes, a nije ni zaobišao natikače koje su preuzele taj model za svoje ljetne kolekcije. Čekamo trenutak u kojemu će i one postati jedan od najdražih odabira influencerica, a do tad ih samo promatramo sa sigurne udaljenosti.

Jordan

Jordanice polagano postaju jedan od favorita kada je riječ o obući, a njihov model natikača Hydro 13 zasigurno će osvojiti sve ljubitelje košarke i retro stila. Hydro 13 napravljene su po uzoru njihovih tenisica i gotovo da izgledaju identično kada je riječ o detaljima, ali i kombinacijama boja koje prate original.

Nike

Nakon najave povratka poznatog Air Max modela u modu, Nike se pobrinuo da u svoju kolekciju ubaci i natikače čiji potplat nalikuje originalnim tenisicama. Dolaze u tri različite kombinacije koje sadrže roze, bijele i kričavo zelene detalje, a sudeći po svemu čini se i da će biti neopisivo lagane za nošenje.

Load the next article
Loading...
Loading...