Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 02/04/2021

Najzanimljivije virtualne zabave i ovog vikenda

  • Mixmag Adria I Foto: Belinder
  • 2 April 2021

Nažalost, uoči Uskršnjeg vikenda svjedočimo pooštravanju epidemioloških mjera u mnogim krajevima naše regije. Ovim putem svima želimo Sretan Uskrs i donosimo još jedne preporuke virtualnih zabava za 02., 03. i 04. travanj/april 2021.

Pločnik, Zagreb // 02.04.
Zvuci dnevne sobe ft Volumen

U petak, od 20h, u sklopu programa Zvuci dnevne sobe, iz zagrebačkog Pločnika pratite nastup domaćeg kolektiva Volumen. Prijenos možete pratiti i preko Radija 808 i VolumenTV YouTube kanala.

Ulaz: slobodan.

After, Osijek // 05.04.
Epizoda 008: Xenex

U ponedjeljak navečer, u organizaciji osječkog Aftera, pratite nastup vukovarskog DJ-a Xenexa, rezidenta klubske večeri RE:CODE & Soundscape.

Ulaz: slobodan.

Tobacco Dock Virtual // 02.-03.04.
Easter Weekend

Međunarodna ekipa pripremila je uskršnji stream koji počinje u petak, u 20h. Između ostalih nastupaju: Adam Beyer, Hot Since 82, Sasha, Eats Everything, Patrick Topping, Riva Starr i dr.

Ulaz: slobodan.

Dies Das Kolektiv, Berlin // 03.04.
Berlin Club Festival

U subotu, već od 12h, iz Berlina kreće Club Festival, s nekoliko gradskih lokacija i nastupe: Andreas Henneberg, Pascale Voltaire, Soul Button, Joshua Liebe, Ina Kacz, DJ Emerson, Delfonic i mnogi drugi.

Ulaz: slobodan, donacije dobrodošle.

Tropical Animals // 04.04.
12th Anniversary with Carl Craig

Firentinska organizacija Tropical Animals, povodom 12 godina na sceni, na Uskrs, u nedjelju poslijepodne, od 17h, prenosit će nastup Carla Craiga.

Ulaz: slobodan.

Kao glazbenu podlogu u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći novi serijal naših exclusive mikseva...

Next Page
Loading...
Loading...