Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Mixmag vikend preporuke 02/06/2023

Vikend-selekcija regionalnih glazbenih događaja

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 2 June 2023

Zakoračili smo i u šesti mjesec koji se, inače smatra i posljednjim mjesecom clubbinga, pred početak ljetne sezone... Ali i ovog vikenda vas vodimo kroz najzanimljivije plesne destinacije u regiji pa provjerite ponudu za ovaj petak i subotu, 02. i 03. lipnja/juna 2023.

Boogaloo, Zagreb // 03.06.
Future Scope

Posljednje klupski Future Scope održat će se u subotu, u klubu Boogaloo, uz gostovanje talijanskog DJ-a i producenta, Sashu Carassija. Nastupaju još i Kiki, Shipe, Elena Mikac i Neroa.

Ulaznice: 10€ pretprodaja / 15€ na ulazu.

Masters, Zagreb // 03.06.
ADAPTer w/ Crobotcrew (N-TER, DJ Xed) & CET

U Mastersu, u sklopu programa ADAPTer, nakon duže vremena će nastupiti Crobotcrew, odnosno N-TER i DJ Xed, a s njima je, za DJ pultom, još i Cet.

Ulaznice: 10€.

Crkva, Rijeka // 02.06.
Croatia, Get Physical!

U Crkvi vas, u petak, očekuje promocija novog izdanja iz serije ''Croatia, Get Physical!'', a nastupit će Andrea Ljekaj, Peak, Jan Kinčl i Roland Leesker.

Ulaznice: 8.5€.

Portun, Rijeka // 02.06.
KONEKT X ETER with ALEX BAU (DE)

U riječkom Portunu, u petak, gostuje njemački DJ/producent Alex Bau. Nastupaju još i Paperclip Project b2b Glocke te DBFB (After Us Records).

Ulaznice: 10€.

Boiler Arts&Culture, Split // 02.06.
Octave One

U novootvorenom Boiler Arts&Culture klubu u centru Splita, u petak gostuje legendarni detroitski duo Octave One. U ulozi domaćina je splitski DJ Madezh.

Ulaznice: 30€.

Barutana, Beograd // 03.06.
Apgrade with Pearson Sound & Nick León

U Barutani, u subotu, gostuje Pearson Sound & Nick León, u sklopu programa Apgrade. Nastupaju još i Feloneezy i Bianca Intensa.

Ulaznice: 1190rsd.

K4, Ljubljana // 03.06.
Knauf w/ Regis (Downwards / UK)

Subota je, u K4, rezervirana za još jedan Knauf. Gostuje britanski DJ/producent Regis. Nastupaju RSN i Tritch te Dvidevat i Age Of Revolt na malom flooru.

Ulaznice: 15€.

Kao warm-up prije izlaska, preporučamo vam naš podcast serijal, Exclusive Mix....

Next Page
Loading...
Loading...