Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Donosimo pregled regionalnih evenata prvog vikenda u novoj godini (03. - 05.01.)

  • Mixmag Adria I Foto: BSH Facebook
  • 3 January 2020

Pred nama je prvi vikend nove 2020. godine. Nadamo se da ste ju dočekali u okruženju dobre zabave te da su baterije napunjene za nastavak clubbinga. U nastavku vam donosimo naše redakcijske preporuke događanja u regiji, za dobar provod i ovog vikenda, od 3. do 5. siječnja / januara! Uživajte!

Klub 20/44, Beograd
Vladimir Ivković / Pepi Jogarde / Dj Brka (03.01.)

Za deckove beogradskog kluba 20/44 ovog petka stižu trojica dobro nam znanih regionalnih DJ/producentskih imena - u prvi vikend nove godine uvest će nas Vladimir Ivković, Pepi Jogarde & Dj Brka.

Upad: 400 / 600 rsd

Boogaloo, Zagreb
E-Base all night (04.01.)

Kratko i slatko, zagrebački DJ i producent E-Base, rezident zamjećenog clubbing serijala Tech Room, ove subote će nam prirediti all-night set u svom "glazbenom domu" - klubu Boogaloo.

Crkva, Rijeka
Energetica: Plastika w/ Herceg, Cepo, DJ Ogi (04.01.)

Riječka Crkva klupsku sezonu u 2020. otvara s novim programom, naziva "Plastika". Riječ je o eventu čiji gosti će glazbu vrtiti isključivo na vinilima, a prvi akteri su Herceg, Cepo i domaćin DJ Ogi.

Upad: 40 kn

Trezor, Sarajevo
WE'RE ON! w/ Davor B - Refco - Edib D (04.01.)

Kolektiv dance more sleep later i Trezor ponovno udružuju snage te priređuju još jednu klupsku večer u Sarajevu, na kojoj će ovom prilikom za finu selekciju brinuti Davor B i Refco (obojica iz Zenice), a domaćin večeri je Edib D.

Upad: 5 km

Club EXIT, Osijek
Koturaljke v5/Result (04.01.)

Drum and Bass serijal "Koturaljke" sa svojim programom nastavlja i u 2020. Svoju prvu ovogodišnju epizodu održat će ove subote u osječkom klubu EXIT, a u goste im stiže Result, 20-godišnji bass-lover iz Novog Vinodolskog. Uz njega, o neurofunk, jungle i minimal selekcijama brinu i NOBRU, Sky, Minimalist.

Upad: 20 kn

MINT Club, Zagreb
BSH invites Franky Rizardo & Enzo Siffredi (05.01.)

BSH serijal u novu godinu, kao i desetljeće ulazi s eventom na koji im u goste stižu Franky Rizardo i Enzo Siffredi! Uz njih, za 12 sati clubbinga brinut će i domaća podrška: Aldo Morro, DANCElectricPHILIPE, Deftone, Full Ferry, Pablo Panda i Yakka.

Upad: 60 / 100 kn

(Naslovna fotografija: BSH Facebook)

Kao glazbeni odabir za zagrijavanje pred izlazak predlažemo naš Exclusive Mix serijal, u kojem možete pronaći setove regionalnih i inozemnih DJ / producentskih imena: Chipi, Sonia Calico, Marina Karamarko, Reblok, PEZNT, Damir Ludvig, OFFAIAH, Jess Bays...

Next Page
Loading...
Loading...