Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 03/12/2021

Vikend preporuke za ex YU regiju

  • Mixmag Adria I Foto: Maximalfocus
  • 3 December 2021

Pred nama je foto-finish 2021.godine, s kojim ne možemo biti nešto posebno zadovoljni, jer su društvene prilike, još uvijek daleko od onih predpandemijskih. Ipak, tješimo se s činjenicom da je situacija, unatoč novim valovima i sojevima virusa, ipak kud i kamo bolja, nego krajem 2020., pogotovo u onim područjima, gdje su restrikcije minimalizirane, što vrijedi i za našu regiju Provjerite zabavne destinacije za nadolazeći vikend, 03. i 04. prosinac/decembar 2021.

Depo, Zagreb // 04.12.
Ivan Komlinović

Depo i ovog vikenda otvara svoja vrata u 18h, a u subotu je na rasporedu zagrebački DJ i producent Ivan Komlinović. Za warm up je zadužen Dino Vukovac.

Ulaz: slobodan.

Masters, Zagreb // 04.12.
Deep'n'Delicious

U subotu, u zagrebačkom klubu Masters, s početkom u 20h, zabavljaju vas rezident DJ-i Deep'n'Delicious crewa: Ani, Herya i Bronski.

Ulaz: slobodan.

20/44, Beograd // 03.12.
Beyond House

Među destinacijama na kojima se pleše cijelu noć i dalje je Beograd. Klub 20/44, ovog vikenda radi od 23h do 05h, a u petak, u sklopu programa Beyond House, gostuje nizozemski DJ Interstellar Funk i Dulash Der DJ (Slovenija) te domaći DJ-i Doo i Ognjem.

Ulaz: slobodan.

Drugstore, Beograd // 04.12.
Bojan Vukmirovic, Luka Concrete, Monosaccharide, RAR, Rade Badjin

U Drugstoreu se pleše od 23h do 06h i to, su subotu, uz domaću ekipu: Bojan Vukmirovic, Luka Concrete, Monosaccharide, RAR i Rade Badjin.

Ulaz: 500rsd.

Trezor, Sarajevo // 04.12.
Traples X Belaj Records

U Trezoru, u subotu, trap party uz live nastupe ekipe iz Belaj Recordsa (Liloslav, Ofiraga, Džinma) i DJ setove Traplesa (Yung Bessi & Shmi). Zabava počinje u 22h.

Ulaz: 10bam.

Silver & Smoke, Sarajevo // 04.12.
The Provincials + Røg

I u Silver & Smoku zabave traju od 23h pa sve do jutarnjih sati. U subotu su na rasporedu The Provincials + Røg.

Ulaz: slobodan.

Tunnel, Novi Sad // 03.12.
Kristijan Molnar

All Night Long, deviza je i za novosadski Tunnel, gdje, u petak, gostuje Kristijan Molnar. Zabava počinje u 23h.

Ulaz: 400/600rsd

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s novim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...