Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 04/03/2022

Vikend-selekcija regionalnih glazbenih događaja

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 4 March 2022

Dvije godine nakon što je nastupio prvi lockdown, čini se kako je pandemija i sve nevolje koje nam je donijela, napokon iza nas. No još nismo ni odahnuli od ovog problema, a već nam se nameću tjeskoba i anksioznost vezane uz ratne prijetnje s istoka. Rat osuđujemo i suosjećamo sa svima koje je izravno pogodio, ali vas i pozivamo da se ne dozvolite uvući u novi val lošeg rasploženja kojem smo ponovno izloženi. Opustite se i izađite van, a gdje, provjerite u našim vikend preporukama za 04. i 05. ožujak / mart 2022.

Hala, Zagreb // 05.03.
We Love Sound Hala pres. FUSE

U subotu, od 12h pa sve do 00h, pleše se u zagrebačkoj Hali, uz We Love Sound i Fuse. Očekuju vas nastupi: Enzo Siragusa, Dyed Soundorom, Praslea i Mariano Mateljan.

Ulaz: 70kn do 15h/120kn nakon 15h.

AKC Medika, Zagreb // 04.03.
Subtilno @ Attack

U petak vas, u klubu Attack, AKC Medika očekuje povratak večeri Subtilno, a nastupaju Babilonska, Kornet, Lucy Lyu i AMM. Program kreće u 19h i traje do 00h.

Ulaz: 30kn.

Manual, Rijeka // 05.03.
Slastičarna

U subotu, riječki klub Manual pleše od 19h do 00h, uz rezidencijalnu večer Slastičarna, na kojoj je za glazbu zadužen rezident DJ Asimin Asanof.

Ulaz: 30kn (uz članske iskaznice).

Dot, Beograd // 04.03.
Kolektiv Base invites Ana Rs

U beogradski Dot, u petak stiže Kolektiv Base i njihova glazbena gošća Ana Rs. Pored gošće nastupaju i: Dino R.,
Fluid Zbodi i Paragon. Zabava kreće u 23h i traje do 05h.

Ulaz: 600rsd.

Drugstore, Beograd // 04.03.
Miloš Vujović, Arrhythmia (Hybrid set), Bojan Vukmirović, Luka Concrete

U petak, od 23h do 06h, u Drugstoreu je na rasporedu domaća DJ ekipa u sastavu: Miloš Vujović, Arrhythmia (Hybrid set), Bojan Vukmirović, Luka Concrete.

Ulaz: 500rsd.

Half, Beograd // 05.03.
half x Easy Tiger pres. Youandewan x Italoboyz x Marko Nastić x Vladimir Dragaš

Sve popularniji Easy Tiger i ove subote priprema zabavu u Halfu. U goste stižu škotski DJ Ewan Smith aka Youandewan i Marco Donato iz Italoboyza. Domaćini su Marko Nastić i Vladimir Dragaš. Zabava kreće u 23h.

Ulaz: 800rsd.

Silver & Smoke, Sarajevo // 03.- 05.03
5 Years ANNIVERSARY of X Kultura

Od četvrtka do nedjelje ujutro, u klubu Silver & Smoke, ekipa iz X Kulture slavi 5 godina rada, a ovom prilikom će se,u bogatom programu naći: Vladimir Aćić, Filip Fisher, Alexander de Funk, Six Beats, Eela, Adnoir, Ftla, Azra, Maheer,
Indy Rose, Razijan i dr.

Ulaz: iznenađenje.

Trezor // 05.03.
POST EFEKT Showcase / Teo Harouda & Teychee

A u Trezoru, u subotu gostuje DJ tandem iz zagrebačkog kluba Depo: Teo Harouda i Teychee. Pored njih, nastupaju i domaći DJ-i: Vontech, Aneema i Yomuhex. Zabava kreće u 23h.

Ulaz: 10bam.

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s najnovijim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...