Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 04/06/2021

Kombinirane vikend preporuke iz regije i svijeta

  • Mixmag Adria I Foto: Cristi Tohatan
  • 4 June 2021

I prvog vikenda u 6.mj. nastavljamo u ritmu kombiniranih preporuka za 'online' i 'in person' glazbene događaje, iako je 'online' kategorija u našoj regiji sve manje zastupljena. Sve je više tzv. tranzicijskih događaja, u ranijim terminima, na otvorenom. Provjerite naš izbor i za ovaj vikend, 04., 05. i 06. lipanj/juni 2021.

Pločnik, Zagreb // 05.06.
Zvuci Dnevne Sobe feat. Rapper's Delight

Zvuci Dnevne Sobe u Pločniku nastavljaju se i kroz lipanj. U subotu, od 20h i u izravnom prijenosu na Radiju 808, na programu je Rapper's Delight, odnosno Groove Playaz & Daweed.

Ulaz: slobodan.

Tunel, Rijeka // 05.06.
Tribute to Quorum Colours w/Virgin Helena

U subotu, od 16h do 23h, riječki Tunel ima Tribute to Quorum Colours uz Virgin Helenu, originalnu rezidenticu (1994.-1996.) legendarnog kluba na Preluku. Događaj je otvoren za posljetitelje.

Ulaz: slobodan.

Muzej prekinutih veza (terasa), Zagreb // 04.06.
MOJO & Brokenships live na Gornjem gradu

U petak, od 15h, kreće prvi MOJO & Brokenships live, na zagrebačkom Gornjem gradu, ispred Muzeja prekinutih veza i u izravnom prijenosu Yammat FM-a. Glazbu bira Ivona Kovačević i njeni gosti, a za prvi event u goste joj stiže Yesh.

Ulaz: slobodan.

Drugstore, Beograd (Garden) // 04.06.
TKNO, Miloš Vujović

U bašti beogradskog Drugstorea, u petak, od 16 do 00h, očekuja vas još jedna odlična zabava uz domaće DJ-e. Ovaj put su za glazbu zaduženi TKNO i Miloš Vujović.

Ulaz: 400rsd.

All Day Rave // 05.06.
ADR 9.0

Za kraj jedan cjelodnevni livestream maraton koji, u subotu, počinje već u 09h ujutro. Glazbeni program predvodi Robert Babicz, a osim njega su tu i Patrick Tunmore, Matt Sever, Joe Shanks, Pete O'Callaghan, Keiron Hart i dr.

Ulaz: slobodan.

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s novim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...