Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Regija je i ovog vikenda ispunjena izvrsnim događanjima (04. - 05.10.)

  • Mixmag Adria I Fotografija: Ciferšlus Facebook
  • 4 October 2019

Jesen je stigla, a s njom i počeci novih sezona raznih evenata u klubovima diljem regije. Pregledali smo što se sve događa ovog vikenda i odabrali naše preporuke za ugodne plesne momente! Uživajte u vikendu!

Lauba, Zagreb
Ciferšlus Lauba presents Mousse T. (04.10.)

Clubbing serijal Ciferšlus donosi još jedno glazbeno-umjetničko putovanje - na drugom izdanju u zagrebačkoj Laubi gost večeri bit će legenda disco-house zvuka, Mousse T! Od domaćih imena, podij Ciferšlusa rasplesanim će držati Tomo in der Muhlen, hrwoE, Tom Bug, Aldo Morro i Pablo Panda. Uz vrhunsku glazbu, renomirani umjetnik mlađe generacije Ivan Fijolić predstavit će umjetničku priču inspiriranu svjetskom borilačkom zvijezdom Bruce Leejem

Upad: 80/120/150 Kn

Boogaloo, Zagreb
Tech Room w/ Sinisa Tamamovic (04.10.)

Cijenjeni techno-mag Siniša Tamamović stiže u zagrebački Boogaloo, kao glavno gostujuće ime novog izdanja Tech Room serijala! Kako kažu i sami organizatori: "Tražili ste - dobili ste". Uz njega, za deckovima će se naći i domaćini večeri, E-Base te Diogen.

Diskač, Varaždin
Techno Workout w/ MATYA (04.10.)

Nakon godinu dana pauze, Techno Workout ponovno se aktivirao na varaždinskoj techno sceni i započinje sa serijalom evenata. Prvi među njima održat će se upravo ovog petka, a gosti večeri bit će zagrebačke snage Matya te Katarina G & Leclerc, osječki DJ TE Mimashou, dok su u ulozi domaćina Limex i U.N.A.

Drugstore, Beograd
REACT 4: For People Like Us (05.10.)

Nezavisni clubbing serijal REACT za ovu subotu priprema svoje četvrto po redu izdanje, koje se tradicionalno održava u beogradskom Drugstoreu. Ove godine REACT 4 donosi najveći broj gostujućih artista do sada - njih ukupno 10! Popis izvođača čine: The Horrorist (Live), Umwelt, Ansome (Live), RAR, Betomeng, Rèdacs, 33.10.3402, Mangulica FM (Live), SAUD, Cuban Chamber of Commerce.

Upad: 1390 rsd

Tunel, Rijeka
Caramel w/ Antonova & Robotko (05.10.)

Ana Antonova svoj prepoznati clubbing serijal Caramel uvodi u novu, treću po redu sezonu, a tom prigodom u riječkom Tunelu će joj se pridružiti novo-staro ime na zagrebačkoj underground sceni - Robotko. Svoju DJ priču je započeo u zagrebačkoj MAMA-i i Točkici 2003., a nakon strastvenih ranih godina uslijedila je pauza od gotovo desetljeća te se na zagrebačku scenu vratio 2017.

Upad: 20 kn

Crkva, Rijeka
Croatia Gets Physical & Crkva 6th Season Opening (05.10.)

Riječka Crkva započinje novu sezonu clubbinga, a tom prigodom u goste im stiže berlinski label Get Physical Music, koji je netom predstavio drugi EP iz serije "Croatia Gets Physical"! Drugu ponudu EP-a još jednom je sastavio Andrea Ljekaj, koji stoji iza projekta, a koji će se ujedno naći i za deckovima, dok će mu društvo praviti i Roland Leesker, Marina Karamarko te rezident Crkve, Life4Funk.

Upad: 50 kn

Saloon, Zagreb
Innocent Music pres. Levon Vincent (05.10.)

Slovenski label Innocent Music donosi novi event na zagrebačku scenu te će ovom prigodom u Saloonu ugostiti njujoršku house-ikonu, producenta i DJ-a Levona Vinceta. Uz njega, za finu selekciju tijekom večeri brinut će i Felver, Aney F., te Mradar.

Upad: 80 kn

The Garden Brewery, Zagreb
Freilauf w/ Gerd Janson (07.10.)

Freilauf s velikim ponosom predstavlja omiljenog DJ-a, house & disco cinika i neokrunjenog disco Dona Njemačke. "DJ za DJ ekipu" ovaj naziv krasi Gerda Jansona već nekoliko godina, a za takvu vrstu opisa je najzaslužnija njegova velika strast za kopanjem i traganjem po nepreglednom moru prvenstveno underground house & disco produkcije. Gerd Janson na Freilaufu gostuje po četvrti put, a pod vedrim nebom u dvorištu The Garden Breweryja podršku će pružiti Tipura iz Stuttgarta, LukadeLux i domaćin Pepi.

Upad: 50 kn

Za zagrijavanje pred izlazak, preporučamo i fine selekcije iz našeg Exclusive Mix serijala!

Next Page
Loading...
Loading...