Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 05/03/2021

Online eventi iz regije i svijeta

  • Mixmag Adria I Foto: Ty Feague
  • 5 March 2021

Nakon tjedna u kojem su objavljene i prve najave festivala za ljeto 2021., svjetlo na kraju tunela postaje sve jasnije. U međuvremenu vam savjetujemo da i ovog tjedna provjerite naše preporuke DJ streamova za 05., 06. i 07. ožujak/mart 2021.

Pločnik, Zagreb // 05.03.
Zvuci dnevne sobe feat. Ilko Čulić

U petak, od 20h, iz Pločnika i u izravnom prijenosu Radija 808, idu još jedni Zvuci dnevne sobe. Ovog puta DJ pult Pločnika preuzima glazbeni novinar i urednik Ilko Čulić, ujedno i jedan od najstarijih bass selektora.

Ulaz: slobodan.

Beatport // 06.- 07.03.
Danny Tenaglia 60th Birthday Live Stream Marathon

Ovog vikenda, s početkom u petak u 18h, Danny Tenaglia slavi 60. rođendan, uz maratonski live stream. Osim slavljenika, na programu je niz poznatih imena: Carl Cox, David Guetta, Dubfire, KiNK, Guy Gerber, Seth Troxler, Chris Liebing i mnogi drugi.

Ulaz: slobodan (donacije dobrodošle).

CCTV, Stockholm // 05.- 07.03.
CCTV Live Studio

Kroz čitav vikend, CCTV Live Studio donosi setove poznatih švedskih DJ-a i live actova, među kojima su i Axel Boman, Joel Mull, Jasper Dahlback, Parallax Deep, Rut Meyersson i dr.

Ulaz: slobodan.

IKLECTIK // 06.03.
Women in Experimental Festival

U subotu, već od 12h, IKLECTIC predstavlja 12 sati eksperimentalne glazbe, u izvedbi ženskih predstavnica ovog pravca, kao npr. Eden Gray, Purpura, NFNR, phantom chips, itd.

Ulaz: donacije.

Comfycast // 06.- 07.03
Left Rite 24-hour live stream

I američka organizacija Left Rite ovog vikenda donosi maratonski, 24-satni stream uz nastupe: Axel Burkat, Hush Hush, Furtive, Leisure Muffin, Westov Temple i dr.

Ulaz: donacije.

Kao glazbenu podlogu u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći novi serijal naših exclusive mikseva...

Next Page
Loading...
Loading...