Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Slijedi još jedan pregled događanja u regiji ovog vikenda (06. & 07.03.)

  • Mixmag Adria I Foto: Unsplash (Alexander Popov)
  • 6 March 2020

Polako napuštamo zimu i idemo u susret proljeću. Za sve one koji su spavali zimski san, ali i one koji plesali kroz cijelu zimu, Mixmag Adria preporuča mjesta za izlazak u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Splitu, Novom Sadu, Beogradu, Ljubljani itd, ovog vikenda, 06. i 07. ožujka / marta. Uživajte!

Zagrebački Velesajam, Zagreb // 07.03.
Fatboy Slim

Pripremite se, jer u subotu 07.03., u Zagreb stiže jedan jedini, Fatboy Slim! Jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-a i autora brojnih plesnih hitova, premijerno će nastupiti na Zagrebačkom velesajmu u organizaciji Future Scopea. Pored Fatboya će nastupiti i PEZNT, DJ Jock vs Shipe, Angel Anx i Frx.

Ulaz: 170kn u pretprodaji, 200kn na dan.

Boogaloo, Zagreb // 08.03.
Future Scope afterhours

Baš poput pravog, velikog ravea i noć s Fatboy Slimom će imati svoj jutranji nastavak. Činjenica da je u nedjelju i Dan žena može biti samo razlog više za produžetak zabave. Veterani zagrebačke DJ scene Mr DJ Dario i Mary zabavljat će one najizdržljivije od 05h do 12h u klubu Boogaloo.

Ulaz: 30kn uz narukvicu s Velesajma, 40kn bez narukvice.

Hangar, Beograd // 06.03.
Ilario Alicante

Lovefest i njihov serijal Fire, u petak 06.03. u Beograd dovodi talijanskog superstara Ilarija Alicantea, između ostalog i jednog od omiljenih DJ-a Lovefesta. Pored Alicantea nastupit će i Paco Osuna, Undercatt i Ilija Djoković.

Ulaz: 1100rsd, VIP 2000rsd.

Spens / Green Love, Novi Sad // 06.03.
Fatima Haji

Ovog vikenda u Novom Sadu gostuje velika španjolska techno zvijezda, Fatima Haji, a s njom stiže i nova uzdanica španjolske techno scene, Regal. Gostima će se za pultom pridružiti još tri djevojke: Lea Dobričić, Sesha i Katalina.

Ulaz: 1990rsd.

Corner-le Mat, Poreč // 06.03.
Magico Disco

Marc Grabber i njegov novi serijal Magico Disco kojeg podržavamo i kroz mjesečni podcast na stranicama Mixmag Adrije, priprema novi tulum u petak, 06.03., u porečkom baru Corner-le Mat.

Ulaz: besplatan.

Tunel Ratcat, Šibenik // 07.03.
DJ Bake 40 godina karijere

U povodu obilježavanja 40. godišnjice djelovanja na šibenskoj glazbenoj sceni, DJ Bake nastupit će u subotu 07. ožujka u Tunelu. Jadran Bakula najdugovječniji je šibenski DJ s ogromnim iskustvom i tisućama nastupa otkako je prije puna četiri desetljeća počeo svirati u Solarisu, a onda radio kao DJ u klubovima kao što su Disko R, Bambi, Veslo, Hacienda i drugim lokacijama na šibenskom, zadarskom i okolnom području.

Ulaz: 40kn.

Bastion, Osijek // 07.03.
Cleric (UK)

Nakon nekoliko godina izbivanja sa scene Temptation se vraća kako bi proslavio svoj 16-ti rođendan. A za rođendanski tulum, u goste im stiže Cleric, poznati DJ / producent iz Manchestera, UK. Uz Cleric-a za pultom će biti i rezidenti Tom Spock i Recoil.

Ulaz: 60kn.

Boogie, Zagreb // 07.03.
Rave ON! & Egzotika DJs

U samom centru Zagreba, u klubu Boogie, Sabmarine crew predstavlja zanimljiv koncept: program počinje u 23h izvedbom plesne predstave Ognjena Vučinića, ''Rave On!'', a nastavlja se uz zagrebački DJ tandem Egzotika DJs te Stankoffa i Stephanie Prekali.

Ulaz: besplatan.

Kao glazbeni odabir za zagrijavanje pred izlazak predlažemo naš Exclusive Mix serijal, u kojem možete pronaći setove regionalnih i inozemnih DJ / producentskih imena: Insolate, Chipi, Sonia Calico, Marina Karamarko, Reblok, PEZNT, Damir Ludvig, OFFAIAH, Jess Bays...

Next Page
Loading...
Loading...