Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Novi pregled interesantnih događaja u regiji (06. - 08.09.)

  • Mixmag Adria I Fotografija: Barutana
  • 6 September 2019

Vrijeme je da se i kalendarski pozdravimo s ljetnim mjesecima - dio clubbing serijala polako privodi kraju svoja ljetna izdanja, dok drugi dio započinje svoju novu sezonu. Donosimo vam naše preporuke za dobar provod prvog vikenda u mjesecu rujnu / septembru (06. - 08.09.)!

Barutana, Beograd
Fatima Haji (06.09.)

Španjolska techno umjetnica afričkog porijekla - Fatima Haji, nastupa ovog petka ispod bedema Kalemegdanske tvrđave, u Barutani. Ove godine slavi 20 godina djelovanja na glazbenoj sceni, stoga za beogradske rejvere priprema specijalan party kako bi proslavila ovu jubilarnu brojku. Support pružaju Bojan Vukmirović, Paragon te Timmy Mendeljejev & CWTCH.

Upad: 790 / 1190 rsd

Silver & Smoke, Sarajevo
Marko's B-Day Wknd! w/ Marko Nastić, Bonjasky, G.Edd (06.09.)

Svoj 40. rođendan Marko Nastić će ovog vikenda proslaviti u Sarajevu, nastupom u klubu Silver & Smoke. Uz njega, za deckovima će se naći i domaćini - Bonjansky i G. Edd, u b2b izdanju.

Upad: 15 / 20 km

Boogaloo Club, Zagreb
F.O.R.M. Live! (07.09.)

Duo F.O.R.M. ponovno stiže u zagrebačku clubbing meku - klub Boogaloo, predstaviti svoj specifičan techno live-act. Uz njih, podršku pružaju Shipe, Teo Zver i Sonic Illuminati.

Upad: 30 / 40 kn

Lazareti, Dubrovnik
Du-Bina w/ Mladen Tomić (07.09.)

Ljetno izdanje clubbing serijala Du-Bina polako se bliži kraju te za ovaj petak najavljuju posljednji ovosezonski party uz gostujuće ime. Za deckovima će kao glavni gost večeri naći Mladen Tomić, predvodnik elektroničke glazbe u BiH, ali i regije. Uz njega, nastupit će i Flora & Lija, koji će zagrijati floor te Leon B. i Maroje, koji će se pobrinuti za zatvaranje partyja. Zbog najavljenih vremenskih neprilika, event će se održati u klubu Lazareti, umjesto na otvorenom.

Fort Punta Christo, Pula
Outlook Festival 2019 (04. - 09.09.)

Najveće europsko slavlje soundsystem kulture - Outlook Festival, pleše svoj posljednji ples na predivnoj lokaciji tvrđave Punta Christo. Slavlje je započelo 4. rujna, a kroz vikend stižete i vi biti dio te priče, koja završava u ponedjeljak, 9. rujna.

Next Page
Loading...
Loading...