Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 07/05/2021

I ovog smo vikenda još uvijek u online modu, s realnim šansama da uskoro budemo i ''in person''

  • Mixmag Adria I Foto: Daniel Robert Dinu
  • 7 May 2021

Vesele nas vijesti o prvim koncertima i partyjima iz SAD-a, UK-a i drugih krajeva svijeta i iščekujemo tjedan kad ćemo i mi moći objaviti neki ''in person događaj'' i kad će naše vikend preporuke prestati biti isključivo za online zabave... Zasad, one to još uvijek jesu pa provjerite što se događa 07. i 08. svibnja/maja 2021.

Pločnik, Zagreb // 08.05.
Zvuci dnevne sobe feat. Eloc

U sobotu, od 20h, u Pločnikovim Zvucima dnevne sobe, predstavit će se mladi zagrebački DJ Eloc, uz prijenos na Radiju 808.

Ulaz: slobodan.

Tunel, Rijeka // 08.05.
Cutering w/ Jopa & Brx

Nakon dužeg vremena, jedna najava za riječki Tunel i to za subotu poslijepodne. Od 16h do 22h, u sklopu programa Cutering, glazbu će birati Jopa i Brx.

Ulaz: slobodan.

Origins Sounds// 07.05.
Food Fund Stream

Britanski Origins, za petak je pripremio dobrotvorni stream. Od 19h nastupaju: Shanti Celeste, Saorise, Peach i Armand, a sav prihod ide organizaciji FareShare.

Ulaz: 5 gbp.

Modular World // 08.-09.05.
Anniversary show

U subotu, već od 12h, kreće 24-satni stream s 24 lokacije i 130 izvođača, u organizaciji Modular Worlda koji slavi svoju prvu godišnjicu. Očekuju se nastupi: Drexciya, Pulpit, Drum & Lace, Xandr.vasiliev, Trovarsi, Mylar Melodies, Franck Martin, Dysonant, 5ToK3, Mosher, Eden Grey i brojni drugi.

Ulaz: slobodan.

Tobacco Dock Virtual // 08.05.
elrow Show Virtual

U subotu, od 21h, možete pratiti novo izdanje elrow Show Virtuala, a bogat glazbeni program, ovaj put predvode Joris Voorn, Sam Divine, Neverdogs, George Privatti, Andres Campo, Eli & Fur, Sergio Sergi i dr.

Ulaz: slobodan.

Emotive Sounds // 08.05.
Relevance 2021

Za subotu poslijepodne, danski festival Relevance je pripremio DJ stream u kojem će nastupiti Fur Coat, Alex Stein, Andrea Martini i Gigee.

Ulaz: slobodan.

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s novim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...