Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 08/01/2021

I nakon Nove Godine - online zabava...

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 8 January 2021

I prvog vikenda u novoj 2021. vrijede stara pravila. Epidemiološke mjere ostaju na snazi i sve je veći broj organizacija i DJ-a koji se okreću virtualnom partijanju pa vam, stoga donosimo neke preporuke DJ streamova za 8., 9. i 10. siječanj/januar 2021.

United We Stream // 08.01
Balkan Sessions

Organizacija United We Stream, u petak, od 18:30, predstavlja svoje prvo Balkan Sessions izdanje, uz nastupe regionalnih artista: Etceteral, Audiostorm, Vizelj, Borgie i Insolate. Stream možete pratiti putem Facebook, Instagram i YouTube platformi.

Ulaz: donacije putem PayPala.

Pločnik, Zagreb // 10.01.
Education TV: Štanc & Lac Que

U nedjelju, od 18h, na rasporedu je još jedan Education TV u izravnom prijenosu iz zagrebačkog Pločnika. Ovaj put gosti su Štanc & Lac Que!

Ulaz: slobodan.

techno-club.net // 08.-09.01.
Tony Humphries, The Advent, Detroit Techno Militia 2x4...

Serijal techno-club.net u prvi vikend u godini ulazi s impozantnim programom: The Advent, Tony Humphries, Detroit Techno Militia, A.Paul, St Pierre i dr. Stream je na rasporedu u petak, od 21h

Ulaz: 5, 10 i 20eur.

Bunker, New York // 09.01.
Fred P

Iz njujorškog Bunkera, u subotu od 15h, možete pratiti prijenos ekskluzivnog ambijentalnog seta poznatog deep house majstora Freda P.

Ulaz: 5usd.

Junction 2 // 09.01.
Connections

Junktion 2, u subotu, od 18, ide s programom iz tri grada: Berlina, Detroita i Londona, a među imenima čije setove možete slušati su i Dixon, Ben Klock, Seth Troxler, Robert Hood, Mount Kimbie, Hessle Audio i dr.

Ulaz: slobodan (uz mogućnost donacije).

Kao glazbenu podlogu u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći novi serijal naših exclusive mikseva...

Next Page
Loading...
Loading...