Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Mixmag vikend preporuke 08/07/2022

Vikend-selekcija regionalnih glazbenih događaja

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 8 July 2022

Lagano ulazimo u špicu ljetne festivalske sezone, stoga da ne duljimo, brzinski ćemo podijeliti s vama, naš odabir lokacija za ovaj vikend. Provjerite gdje se pleše i ovog petka i subote, 8. i 9. srpnja/julija 2022...

Park Mladeži, Split // 08. - 10.07.
Ultra Europe

Centralni događaj ovog vikenda, svakako je Ultra Europe koji se vraća nakon dvogodišnje pauze. Od petka do nedjelje možete uživati u bogatom programu na četiri pozornice: Main Stage, Resistance Stage, UMF Stage i OASIS Stage imena su pozornica, a među glavnim zvijezdama su Above & Beyond, Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Amelie Lens, Armin van Buuren, DJ Snake, Hardwell, Joseph Capriati, Marco Carola, Martin Garrix, Marshmello, Nicky Romero, Nina Kraviz, Oliver Heldens, Richie Hawtin, Steve Aoki, Tiësto i dr. Od domaćih snaga, na line upu su i PEZNT, Full Ferry, Tomo In der Muhlen te Pero Fullhouse.

Ulaznice: 169eur festivalska / 75eur dnevna.

Peti Kupe, Zagreb // 09.07.
Imogen label night w/ Fred Everything

Peti Kupe je i za ovu subotu pripremio jedno vrhunsko gostovanje, u sklopu Imogen label partyja. Iliji Rudmanu i Antoniju Zuzi, ovaj će se put priključiti deep house meštar iz San Francisa, Fred Everything.

Ulaz: 60kn.

Depo, Zagreb // 08.07.
LOST / FOUND presents LINEAR

U zagrebačkom Depou, Dujo i Ivan Komlinović sviraju na prvom izdanju Lineara, festivala hipnotičke elektroničke glazbe. Program kreće u 23h.

Ulaz: 50kn.

Steel, Rovinj // 08.07.
#TechnoSteel w / COYU

U petak, u Steel, stiže poznati španjolski producent i DJ COYU, s kojim će DJ pult dijeliti i Adoo, Tomo In der Muhlen, Many Ell i Karamatich. Program kreće u 22h.

Ulaz: 150kn.

Petrovaradin, Novi Sad // 07. - 10.07.
Exit Festival 2022

Ovog vikenda, na rasporedu je i Exit Festival koji je krenuo već u četvrtak i traje do nedjelje. U elektroničkom dijelu programa, ove godine nastupaju Calvin Harris, Boris Brejcha, Maceo Plex, Honey Dijon, Anfisa Letyago, Adana Twins, Anna B2B Sama Abdulhadi i dr

Ulaznice: dnevne od 2990 do 4490rsd.

half, Beograd // 09.07.
DISCO HELL with Dejan Milićević x Marko Nastić x Marko Milosavljević

U subotu, u halfu, nakon dužeg vremena, zajednički nastup Marka Nastića, Marka
Milosavljevića i Dejana Milićevića koji slavi rođendan. Zabava kreće u 23h i traje do 10h.

Ulaz: TBA.

Trezor, Sarajevo // 08.07.
Bultech (BG) + Edib D + TIK TAK

U petak vas u Trezoru očekuje gost iz Bugarske, Bultech (Crypt, Phobia, Technography), a snjim i rezidenti kluba, Edib D i TIK TAK.

Ulaz: 10bam.

K4, Ljubljana // 08.07.
Spekter

U petak, u K4, očekuje vas Spekter, odnosno nastupaju: BlazV, Jerpa (Sinergia), Saint Gregor (Sinergia) i Ely (World Off). Za vizualni dio pobrinut će se VJ BubblesFractals.

Ulaz: 10eur.

Kao glazbena podloga u kućnoj atmosferi, dobro vam može doći playlista s najnovijim epizodama iz našeg Exclusive Mix serijala...

Next Page
Loading...
Loading...