Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Novi vikend, novi događaji (08. - 11.08.)

  • Mixmag Adria I Fotografija: Defected Croatia
  • 8 August 2019

Festivali, festivali, festivali...i jedan fini koncert - to su naše nove preporuke za vikend pred nama, koji ljeti počinje već četvrtkom! Pregledali smo što se zbiva u regiji i izdvojili nekolicinu događanja po guštu, od 8. do 11. kolovoza / augusta! Fini provod svima!

The Garden, Tisno
Defected Croatia (08. - 13.08.)

Šest dana i sedam noći profinjenog house-hedonizma - upravo nas to čeka na četvrtom izdanju Defected Croatia festivala u Tisnom! Armand Van Helden, Honey Dijon, Claptone, Dennis Ferrer, Monki, MK, Sam Divine, Roger Sanchez, Todd Terry, PEZNT...samo su neka od 80-ak imena koja ove godine čine najjači line-up do sada.

Pula
Slurp! Festival 2019. (08-10.08.)

Deveto izdanje Slurp! Festivala vraća ovaj događaj u prvobitno stanje - vikend festivalski format! Kroz tri dana, na dvije lokacije, festival će dati presjek najboljeg od domaće i regionalne scene elektroničke glazbe s čak 30 glazbenih imena. Novost je koncert otvorenja koji će se održati u klubu Kotač (DC Rojc, Pula), 8. kolovoza, s bendom Bella Technika kao glavnim gostima. Nakon toga, festival se 9. i 10. kolovoza održava na nekoliko živopisnih pozornica tvrđave Punta Christo.

Upad: 160 kn (festivalska)

Zlatorog Beach, Umag
Pandemonium Festival 2019 (08. - 10.08.)

Četvrtu godinu zaredom, kulturna udruga mladih "Fobija" organizira ovaj trodnevni glazbeno-umjetnički festival, na području plaže Zlatorog u Umagu. Uz nastupe afirmiranih domaćih i stranih imena, cilj festivala je pružiti podršku mladim domaćim glazbenim imenima, koja pokušavaju pronaći svoje mjesto na sceni. Za finu elektroniku, na festivalu ove godine brinu: Brave kolektiv (Ikona, Maja Pa, Le Chocolat Noir), Igen, Babilonska, Kanomatis...Ulaz je free!

Lazareti, Dubrovnik
Quarantine Of Art (09. - 10.08.)

Novo festivalsko ime ovog vikenda se predstavlja u Lazaretima u Dubrovniku. Kroz dva dana, Quarantine Of Art će spojiti glazbu i umjetnost, s ciljem stvaranja posebnog audio-vizualnog iskustva. Line-up predvodi nizozemska DJica i producentica Amber, španjolski producent i DJ Joe Red, a domaću podršku pružaju DJ Jock, Mariano Mateljan, Leon B., Maroje, Benx... Također, DJ Jock će 10.08. u sklopu festivala održati i DJ radionicu, tijekom dnevnog dijela festivalskog programa.

Upad: 220 kn (festivalska)

Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik
Âme & HVOB live (10.08.)

Âme u live izdanju i HVOB će ove subote prirediti elektroničku ljetnu poslasticu, u prekrasnom ambijentu Tvrđave sv. Mihovila. S obzirom da je poznat po svojim upečatljivim live nastupima, za očekivati je da će Frank Wiedemann iz Âme, sa svojom savršenom kombinacijom originala, remixeva i posebno aranžiranih izdanja i ovaj put rasplesati ljubitelje elektronike. Za ugodno zagrijavanje pobrinut će se bečki duo HVOB.

Upad: 240 kn (pretprodaja)

Barutana, Beograd
Blender All Star No4 (10.08.)

Četvrto izdanje Blender All Stars koncepta clubbing serijala u Barutani rezervirano je za subotu, 10. kolovoza, kada će se za pultom naći iskusni gradski DJ-evi koji predstavljaju underground klupsku scenu - Mancha & Mark Panic, a kao support tu je mladi talent beogradskog clubbinga – Teo Trunk.

Upad: 500 rsd (iza ponoći)

Next Page
Loading...
Loading...